Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ ΑΤΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΩΤΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο ΛΑΡΙΣΑΣ -ΒΟΛΟΥ

Κατα τις 9.00 το βραδυ οδηγος φορτηγου κατευθυνομενος στην παλαια εθνικη οδο μεταξυ Λαρισας και βολου ,αντιληφθηκε φωτεινο αντικειμενο πρασινου χρωματος που ειχε κατευθυνση το εδαφος σε παρακειμενο χωραφι .Το μεγεθος του ηταν πολυ μεγαλο και ηταν εντονου πρασινου χρωματος .Κατα την προσγειωση του εσβησε τα φωτα και ουσιαστικα χαθηκε απο το οπτικο πεδιο του οδηγου.
Σχετικη ερευνα εδειξε οτι τις τελευταιες ημερες περισσοτερες απο 5 εμφανισεις του παρομοιου αντικειμενου σε αλλες περιοχες της υφηλιου εχουν προξενησει δεκαδες ερωτηματικα.Παραλληλα στην Ιστοσελιδα skymap.org σε συντεταγμενες που προσδιοριζουν τοποθεσιες στο ουρανιο στερεωμα εμφανιζεται ενα μεγαλο κυκλικο αντικειμενο μεγαλου μεγεθους (24 χιλιομετρα) το οποιο εχει κατευθυνση την γη.
Παρακατω παραθετουμε φωτο απο τα περιστατικα και σχετικα στοιχεια με την αναφορα.
Σημειωση...η ερευνα σχετικα με το θεμα συνεχιζεται.


Περιοχη Σαντα φε-Νεο Μεξικο το παραξενο πρασινο φως διπλα στη Σεληνη

Πρασινα φωτα στην περιοχη του σπιτιου του μαρτυρα μετα τα παρομοια γεγονοτα με αυτα που συνεβησαν σημερα στην Π.Ε.Ο Λαρισας-Βολου.


Περιοχη Μιζουρι σχετικο ΑΤΙΑ τρομοκρατει (η μοναδικη φωτογραφια που τραβηχθηκε).

''Μια γυναίκα που οδηγούσε προς το Κάνσας Σίτι λέει: «Είδαμε το αντικείμενο, που περιβαλλόταν από πράσινα και λευκά φώτα, να αιωρείται πάνω από τον αυτοκινητόδρομο. Καθώς μας πλησίασε άρχισε να κάνει περίεργες μανούβρες''.

To τεραστιο αντικειμενο στον ουρανο με κατευθυνση την Γη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...