Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΧΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !



Περίεργοι ήχοι ή θόρυβοι ακούγονται τους τελευταίους μήνες σε όλο τον κόσμο στον ουρανό με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί ένας πανικός σε όλους τους ανθρώπους. Το ανεξήγητο για πολλούς φαινόμενο τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιαστεί σε πάρα πολλές χώρες.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έχουν ακούσει αυτούς τους θορύβους, αναρωτιούνται τι μπορεί να είναι...

Ένας μεταλλικός βόμβος σαν κάλεσμα η μηχανή θα μπορούσε να ενεργοποιήσει κάτι η κάποιους στον πλανήτη μας;
Είναι μια προειδοποίηση η ένας συναγερμός;
Και πιοι είναι αυτοί που το ενεργοποίησαν ,για ποιο σκοπό και γιατί σχεδόν σε όλο των κόσμο;
Δεν είναι ένα φαινόμενο που συνέβη σε ένα η δυο μέρη όπου κάποιοι γρήγορα θα προσπαθούσαν να δώσουν μια κάποια εξήγηση .

Τον Απρίλιο του 2011 υπάρχει μια αναφορά για ακρόαση τέτοιου ήχου στην περιοχή πέριξ τις Ακρόπολης αλλά η πληροφορία ακόμα δεν έχει διασταυρωθεί από εμάς...στο σημείο που θα θέλαμε!


Πάντως είναι γεγονός ότι στο διαδίκτυο το θέμα είναι πρώτη είδηση καθώς και μερικά τηλεοπτικά μέσα το ανέφεραν και στα δελτία ειδήσεων.

Το σπάσιμο του φράγματος του ήχου θα μπορούσε να είναι σε περίπτωση που ο ήχος δεν ήταν επαναλαμβανόμενος και εφόσον είχαμε αναφορές για υπερηχητικά σκάφη ,αν και ο ήχος των μαχητικών στο σπάσιμο του φράγματος του ήχου είναι βροντή και δεν έχει αυξομειώσεις .

Άξιο αναφοράς πάντως είναι ότι ο ήχος που ακούγετε σε όλο τον κόσμο ομοιάζει παρά πολλή με των ήχο που έκαναν οι μηχανές-ρομποτ των εξωγήινων εισβολέων στην ταινία (Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ).

(o πολεμος των κοσμων)...σχετικος ηχος.
Δεν γνωρίζω αν θα μπορούσε κάποιος να κάνη ένα τόσο κακόγουστο αστείο και αναρωτιέμαι πιοι θα είχαν την δυνατότητα και την τεχνολογία να το κάνουν διότι επρόκειτο για διεθνές γεγονός.
(startrek) σχετικος ηχος......



(Στενες επαφες τριτου τυπου)....σχετικος ηχος... 



(Η Επαφη)..σχετικος ηχος...
11 μήνες σχεδόν από την ημερομηνία καταλύτης (21 Δεκεμβρίου 2012) Κάτι άρχισε να γίνεται...

Είναι η αρχή τις υλοποίησης κάποιου σχεδίου που ξεκίνησε ήδη η στα πλαίσια μιας συνομοσιολογιας η απλά θα περιμένουμε πλανητικές αλλαγές που απλά μας στέλνουν προμηνύματα.
Η οικονομική κρίση παγκοσμίως ,οι τεράστιες φυσικές καταστροφές, οι πολεμικές αναμετρήσεις ανά των κόσμο μας ,παλεύουν να επιβεβαιώσουν όποια σχετική προφητεία για το τέλος του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...