Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

E-FILES II (TO B KΕΦΑΛΑΙΟ)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β




Ιεχωβάς ο…Εξωγήινος και όλα συνδέονται!


Αφορμή για το θέμα αυτό, μου έδωσε μια επιστολή που ανέγνωσα στο διαδίκτυο και μου κέντρισε το ενδιαφέρων.
Μετά από μια σχετική έρευνα στο αρχείο μου και κάνοντας έναν συσχετισμό που καίει κυριολεκτικά βρέθηκα σε πληθώρα στοιχείων και…όλα συνδέονται!
Ένας πονηρεμένος αναγνώστης θα μπορούσε να βρει και κάποια σχέση με την προηγούμενη έρευνα που διάβασε στο πρώτο θέμα…
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ή αυτό που ονομάζω εγώ αρχή…


Εν αρχή ην το χάος, αλλά εύχομαι να μην προκαλέσω χάος…με τα γραφόμενά μου και δημιουργήσω πρώιμη θρησκευτική μήνη εναντίον μου και εναντίον του εκδοτικού οίκου που με φιλοξενεί.
Γιατί οι σκληροπυρηνικοί αντίπαλοι, των απόψεων που θα αναφέρω, δε θα προλαβαίνουν να «καίνε» με θρησκευτική ηδονή και χωρίς σταματημό το παρών βιβλίο…

Σε αυτό που ονομάζουμε θρησκευτική ιστορία-θεολογία και αναζήτηση της αλήθειας περί του τι είναι και ποιος είναι ο θεός, παίρνουμε την εξής απάντηση:

''θεός είναι ο δημιουργός του κόσμου αυτού, που έφτιαξε τον άνθρωπο στη γη…(κατ’εικόνα και ομοίωσιν), αυτός που του έδωσε τους ηθικούς νόμους για να μην είμαστε ζούγκλα(όχι σαν αυτή του Μάκη), αυτός που ελέγχει με λίγα λόγια την τύχη της ανθρωπότητας και γενικά της ζωής σε αυτόν τον άμοιρο πλανήτη… ''

Σε αυτό ή γύρω από αυτό το μόρφωμα κινήθηκαν και στήριξαν όλα τους τα επιχειρήματα, πάνω κάτω, όλα τα ιερατεία του κόσμου και όχι μόνο…θρησκείες, σεκτές, αδελφότητες, μυστικές εταιρείες, ιπποτικά τάγματα, ακόμα και πολιτικά κόμματα.
Επηρεάζοντας ολόκληρες κυβερνήσεις.
Επηρεάζοντας όλη ουσιαστικά την ανθρωπότητα.

Τα τελευταία χρόνια, δεκάδες οι τίτλοι των βιβλίων»αφύπνισης», όπως ονομάζονται, τα οποία προβάλουν όλη τη Συνομοσιολογία περί ελεύσεως των θεών ή για πολλούς του θεού…
(βλέπε το τέλος του κόσμου, η Δευτέρα παρουσία, κ.λ.π.).
Ουσιαστικά μας λένε ότι, είτε η σωτήρια είτε η καταστροφή της ανθρωπότητας θα μας έρθει…από ψηλά!
Πάνω σε αυτό το μοτίβο λοιπόν, θα κινηθεί και το παρών βιβλίο…στα ψηλά ή στην έλευση από ψηλά!

Δεν χρειάζεται να απαριθμήσω γεγονότα που γράφτηκαν στο (ιερό βιβλίο του θεού) την Βίβλο!...που πολλοί ερευνητές αλλά και πολλά περιοδικά αναζήτησης σε άρθρα τους, έχουν προβάλει και αναλύσει.
Αναφέρονται σε συμπτώσεις και αφηγήσεις των «προφητών» της Βίβλου, σε παράξενα οράματα, ουράνιους «αγγέλους» και άλλες παραδοξότητες, που μπροστά στα γραπτά της Βίβλου, ο Ντέϊβιντ Αικ και ο Έριχ Φον Ντάϊκεν, μοιάζουν απλοί παραμυθάδες…!
Οι προφήτες την εποχή εκείνη, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από τους αποκαλούμενους ψυχικούς αναμεταδότες(Επιταφικούς), οι οποίοι και σήμερα διαλαλούν την επικοινωνία του με το «θεό», ή με Εξωγήινες οντότητες.
Ιπτάμενα οχήματα, φωτιές από τον ουρανό, φωνές που ακούγονται από το πουθενά αλλά δεν υπάρχει κανείς, θαύματα και ευλογημένοι πόλεμοι του εκλεκτού λαού του Ισραήλ(τα αγαπημένα παιδιά του θεού), φουσκώνουν με θρησκευτική περηφάνια τους πιστούς τότες και τώρα!

Και προσδοκούν τη σωτηρία που θα έρθει από ψηλά…!

Η πρώτη φορά, που αναφέρονται τέτοια φαινόμενα στην Π.Δ., είναι στην έξοδο, όταν ο Μωησής οδηγούσε τον Εβραϊκό λαό έξω από την Αίγυπτο.
Μπροστά τους προπορευόταν μια νεφέλη, φωτισμένη με τη δοξασμένη παρουσία του θεού, που τους οδηγούσε την ημέρα και τους φώτιζε τη νύχτα. Εξ 13: 20-22-
Αλλά και έπειτα όταν, Όταν ο Μωησής έλαβε τις 10 εντολές, μια ακόμα νεφέλη ήταν πάνω από το βουνό που ο θεός του μίλησε. Εξ 19: 16-25.
*Σημ. Στη Σκανδιναβική Μυθολογία, τα νέφη, οι νεφέλες ή αλλιώς σύννεφα, είναι τα ΑΤΙΑ των Βαλκυρίων!.

Η εμφάνιση της μυστηριώδους νεφέλης συνεχίζεται και τη βλέπουμε και σε άλλες παραπομπές…
Ήταν μέσα από μια νεφέλη, που ο θεός μίλησε και έδωσε τους νόμους που αφορούσαν την οργάνωση της Λατρείας. Εξ :24:12-18.
Η δόξα του θεού γέμιζε τη σκηνή του μαρτυρίου σα νεφέλη. Εξ: 40-34.
Όταν η νεφέλη ανέβαινε από πάνω από τη σκηνή, τότε ο λαός συνέχιζε την οδοιπορία του. Αν όμως δε ανέβαινε, δε σηκώνονταν για οδοιπορία. Έξοδος 40:36-38, Αριθμοί 9:15-23.
Έξοδος κεφ.24:15-18 Π.Δ.
Ο Μωησής λοιπόν, ανέβηκε επάνω στο βουνό και η νεφέλη σκέπασε αυτό. Και κάθισε η δόξα του Κυρίου επάνω στο όρος Σίνα για 6 ημέρες και την 7η ημέρα ο Κύριος κάλεσε τον Μωησή μέσα από τη νεφέλη.
Και η θεά της δόξας του Κυρίου, ήταν στα μάτια των γιων του Ισραήλ, σαν φωτιά που κατέτρωγε επάνω την κορυφή του βουνού. Και ο Μωησής στάθηκε επάνω στο βουνό 40 ημέρες και 40 νύχτες.
Έξοδος κεφ. 33:9-10 Π.Δ.
Και καθώς ο Μωησής έμπαινε στη σκηνή, κατέβαινε ο στύλος της νεφέλης και στέκονταν επάνω στις θύρες της σκηνής και ο Κύριος μιλούσε μαζί με το Μωησή. Και ο ολόκληρος ο λαός έβλεπε το στύλο της νεφέλης, να στέκεται επάνω στις θύρες της σκηνής του. Μερικές από τις περιγραφές του θεού του Μωησή που συναντάμε στη Βίβλο, θα μπορούσαν να ταιριάζουν κάλλιστα και σε εμφάνιση κάποιου είδους διαστημόπλοιου. Φανταστείτε λοιπόν, πως θα ήταν για πολλούς από τους ανθρώπους εκείνης της εποχής, να είναι παρών σε μια προσγείωση ενός διαστημόπλοιου στην κορυφή ενός βουνού(Σίνα),που βρίσκεται μπροστά τους. Ξαναδείτε λοιπόν την ταινία στενές επαφές τρίτου τύπου!

Όταν ο λαός είδε τας βροντάς και τας αστραπάς και τη φωνή της σάλπιγγος και το όρος κάπνιζον, εσύρθη με φόβο και εστάθη μακρόθεν. Και είπον προς το Μωησήν ¨Συ λάλησον προς ημάς και θέλομεν ακούσει. Ας μη λαλήσει, όμως προς ημάς ο θεός, διά να μην αποθάνωμεν¨.
Όλοι γνωρίζουμε ότι μια ανώτερη τεχνολογία όπως των εξωγήινων, λογικά έχει τη δυνατότητα να προβάλει τρισδιάστατες προβολές, ή ολογράμματα, τις οποίες κάποιος αδαής και όχι μόνο, μπορεί να τις εκλάβει ως οράματα ή θαύματα(δες φλεγόμενη βάτος). Πάντως το σίγουρο είναι, ότι, ότι και να συνέβει εκείνη την εποχή, με τα σημερινά δεδομένα, κάλλιστα μπορούμε αυτά τα φαινόμενα να τα εντάξουμε, στον τομέα της παραψυχολογίας που με συνδιασμό με ναρκωτικά και παραισθησιογόνα της εποχής(τα οποία μαζί με την τέχνη της Μαγγανίας που ταξίδεψε από την οροσειρά της Χαλδαίας, στις αποσκευές του Αβραάμ).

Κάλλιστα λοιπόν με αυτά θα μπορούσαν να υποτάξουν ή να επιβάλουν τη θέληση των ανθρώπων.
Στην Καινή Διαθήκη επίσης υπάρχουν αναφορές για νεφέλες, όπως στη Μεταμόρφωση του Ιησού Χριστού.
Όταν ο Ιησούς Χριστός ανέβηκε στο βουνό με τρεις από τους μαθητές του για να προσευχηθεί, την ώρα της προσευχής η όψη του προσώπου Του έγινε διαφορετική και τα ρούχα του έγιναν λευκά και αστραφτερά. Ο Μωησής και ο Ηλίας παρουσιάστηκαν και μιλούσαν μαζί Του.


Ενώ μιλούσαν μια νεφέλη τους σκέπασε και μέσα από τη νεφέλη ακούστηκε η Φωνή του Θεού που έλεγε: ’’Αυτός είναι ο Υιός μου ο αγαπητός, στον οποίο ευαρεστήθηκα αυτόν να ακούτε.΄΄
Ματθαίον 17:1-8, Μάρκον 9:2-8, Λουκά 9:28-36, Β΄Πέτρου 1:17-18.

Όταν ο Κύριος Ιησούς Χριστός αναλήφθηκε στον ουρανό και μια νεφέλη τον πήρε από ανάμεσά τους, δύο άγγελοι παρουσιάστηκαν και είπαν στους απόστολους.
’’Αυτός ο Ιησούς που αναλήφθηκε από ανάμεσά σας στον ουρανό, έτσι θα’ρθει πάλι, με τον ίδιο τρόπο που τον είδατε να πηγαίνει εκεί.’
Πράξεις 1: 6-11.

Στην αποκάλυψη οι δύο μάρτυρες μετά από τρεισήμισι μέρες που μένουν νεκροί, μια δυνατή φωνή τους λέει ’’ανεβείτε εδώ πάνω’’ κι ανέβηκαν στον ουρανό πάνω σε μια νεφέλη.
Αποκάλυψη 11:7-14.
Στην Παλαιά Διαθήκη διαβάζουμε ότι ο Ηλίας και ο Ενώχ δεν πέθαναν, δε γνώρισαν σαρκικό θάνατο, αλλά πάρθηκαν στον ουρανό ζωντανοί.
Γένεση 5:24 Β΄Βασιλέων 2:1-18.



Επίσης στην Παλαιά Διαθήκη ο προφήτης Ιεζεκιήλ, μας περιγράφει ένα σχετικό όραμα που είδε και δεν υπάρχει, πιστέψτε με εραστής της ουφολογίας που να μην έχει ασχοληθεί μαζί του. Ιεζεκιήλ 1: 1-28.
Ματθαίον κεφ. 17:1-
Και ύστερα από έξι ημέρες, ο Ιησούς παίρνει τον Πέτρο και τον Ιάκωβο και τον αδελφό του Ιωάννη και τους ανεβάζει σε ένα ψηλό βουνό, κατ’ιδίαν.

Και μεταμορφώθηκε μπροστά τους και το πρόσωπό του έλαμψε σαν τον ήλιο και τα μάτια του έγιναν άσπρα σαν το φως. Και να! Φάνηκαν σ’ αυτούς, ο Μωησής και ο Ηλίας να συνομιλούν μαζί του.
Κι αποκριμένος ο Πέτρος, είπε στον Ιησού: Κύριε, είναι καλό να είμαστε εδώ αν θέλεις.
Ας κάνουμε εδώ τρεις σκηνές, μια για σένα, μια για τον Μωησή και μια για τον Ηλία.
Ενώ αυτός ακόμα μιλούσε, να!, ένα φωτεινό σύννεφο τους επισκίασε και να!, μια φωνή από το σύννεφο, που έλεγε: Αυτός είναι οΥιός μου ο αγαπητός, στον οποίο ευαρεστήθηκα αυτόν να ακούτε.
Και ακούγοντας οι μαθητές, έπεσαν με το πρόσωπό τους στη γη και φοβήθηκαν τπερβολικά. Και καθώς ο Ιησούς ήρθε κοντά τους, τους έπιασε και είπε: Σηκωθείτε και μη φοβάστε. Και υψώνοντας τα μάτια τους, δεν είδαν κανέναν, παρά τον Ιησού μόνον!.
Ματθαίος κεφ.24: 30-31.

Και τότε θα φανεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου στον ουρανό και θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης και θα δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού μαζί με δύναμη και πολλή δόξα.
Και θα αποστείλει τους αγγέλους του με δυνατή φωνή σάλπιγγας και θα συγκεντρώσει τους εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από τις άκρες των ουρανών μέχρι τις άλλες άκρες τους. Πράξεις κεφ.1: 6-11.
Εκείνοι λοιπόν καθώς συγκεντρώθηκαν, τον ρωτούσαν, λέγοντας:
Κύριε, τάχα σε τούτο τον καιρό αποκαθιστάς τη βασιλεία στο Ισραήλ;
Και τους είπε:
Δεν ανήκει σε εσάς να γνωρίζετε τα χρόνια ή τους καιρούς, που ο πατέρας έβαλε στη δική του εξουσία, αλλά θα πάρετε δύναμη, όταν έρθει το Άγιο Πνεύμα επάνω σας και θα είστε μάρτυρες σε μένα και στην Ιερουσαλήμ και σε ολόκληρη την Ιουδαία και στη Σαμάρεια και μέχρι το τελευταίο άκρο της γης.
Και όταν τα είπε αυτά, ενώ αυτοί έβλεπαν, αναλήφθηκε και από κάτω του ένα σύννεφο τον πήρε από τα μάτια τους. Κι ενώ αυτοί εξακολουθούσαν να ατενίζουν τον ουρανό, Αυτός ανέβαινε και να!, δύο άντρες με λευκά ενδύματα στάθηκαν κοντά τους, οι οποίοι είπαν:
Άνδρες Γαλιλαίοι, γιατί στέκεστε κοιτάζοντας στον ουρανό;
Αυτός ο Ιησούς, που αναλήφθηκε από εσάς στον ουρανό, ΘΑ’ ΡΘΕΙ ΕΤΣΙ, με τον ίδιο τρόπο που τον είδατε να πορεύεται στον ουρανό. Προς Θεσσαλονικείς Α΄κεφ.4: 15-18.
Επειδή, σας λέμε τούτο διαμέσου του λόγου του Κυρίου, ότι εμείς που ζούμε, όσοι απομένουμε στην παρουσία του Κυρίου, δε θα προλάβουμε αυτούς που κοιμήθηκαν, επειδή ο ίδιος ο Κύριος θα κατεβεί από τον ουρανό με πρόσταγμα, με φωνή αρχαγγέλου και με σάλπιγγα θεού.
Και αυτοί που πέθαναν εν Χριστώ θα αναστηθούν πρώτοι, έπειτα εμείς που ζούμε(όσοι απομείνουμε), θα αρπαχτούμε μαζί τους με σύννεφα σε συνάντηση του Κυρίου στον αέρα και έτσι, θα είμαστε πάντοτε μαζί με τον Κύριο.
Λοιπόν, παρηγορείτε ο ένας τον άλλον, με αυτά τα λόγια. Αποκάλυψης κεφ.11: 11-12.
Και ύστερα από τις τρεις ημέρες και μισή, μπήκε σε αυτούς πνεύμα ζωής από το θεό και στάθηκε επάνω στα πόδια τους και ένας μεγάλος φόβος κυρίευσε αυτούς που τους κοίταζαν.
Και άκουσαν μια δυνατή φωνή από τον ουρανό που τους έλεγε: Ανεβείτε εδώ. Και ανέβηκαν στον ουρανό μέσα σε ένα σύννεφο και τους είδαν οι εχθροί τους. Αποκάλυψης κεφ. 10:1.



Και είδα έναν άλλον ισχυρό άγγελο που κατέβαινε από τον ουρανό, ντυμένο με μια νεφέλη κι επάνω στο κεφάλι του ήταν το ουράνιο τόξο.

Αν δεχτούμε τη λογική της δημοκρατίας και ότι οι περισσότεροι έχουν δίκιο και υπερισχύουν των λιγότερων και πάρουμε επίσης και την επικρατέστερη και μεγαλύτερη θρησκεία στον πλανήτη: ο θεός έχει όνομα…είναι ο θεός του Ισραήλ…ο Ιεχωβάς ή Γιαχβέ(το Γιαχβέ και το Ιεχωβάς).
Αποφεύγεται δε να αναφερθεί και η <<αίρεση>> των Ιεχωβάδων ή των μαρτύρων του Ιεχωβά, γιατί υπάρχουν οι αντιπαλότητες μεταξύ των θρησκευτικών φατριών (μειονότητα).

Άλλη μια άποψη για το όνομα Ιεχωβάς αναφέρει…
’’Το όνομα του θεού του Ισραήλ’’.
Η αρχική του σημασία είναι ασαφής και αμφισβητούμενη.
Θεωρούνταν όνομα απερίγραπτο και απαγορευμένο και αντιστάθηκε στο άλλο θεϊκό όνομα Αδωνάι.
Αποδίδοντάς του τα φωνήεντα του Αδωνάι στην ανάγνωση του μασωρετικού κειμένου κατά την αναγέννηση, το όνομα Γιαχβέ, παίρνει τη μορφή Ιεχωβά.
Το όνομα Ιεχωβάς σημαίνει για κάποιους…το σύννεφο(νεφέλη) που φέρνει βροχή.
Μάλιστα, για αυτό δεν το λένε στις Χριστιανικές θρησκείες το όνομα αυτό…;ή για το ότι το ποιόν του θεού Ιεχωβά δεν είναι ότι το καλύτερο και τότε και τώρα!

Τότες...

-Ευλογημένοι πόλεμοι για να αποκατασταθούν τα αγαπημένα παιδιά του λαού του θεού!
-Αιμομιξίες με τις εντολές και τις ευλογίες του Πλανητάρχη θεού για διάφορους ιερούς λόγους.
-Φανταστικές επιδείξεις ισχύος προς τέρψη των εκλεκτών και ουράνια τροφή (Μάνα) για τους οδοιπόρους της ερήμου, αλλά συνάμα μαγγανείες και κατάρες και πυρ και θειάφι για τα άλλα <<παιδία του θεού>>…όχι τα εκλεκτά!
*Σημ. Τα φαινόμενα τύπου <<Μάνα>>, σήμερα οι ερευνητές μπορούν να τα συμπεριλάβουν στον όρο <<φορτεανά φαινόμενα>>.
-Ιερές δολοφονίες και Ιερά ψεύδη προς δόξα των εκλεκτών παιδιών του.

Τώρα…

-Μεγάλα κράτη που ασπάζονται και κόπτονται για το λόγο του θεού, αλλά συμπτωματικά συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους φονιάδες-γενοκτόνους του ανθρώπινου γένους.


-Μυστικές εταιρείες, φιλανθρωπικές οργανώσεις και Ιεραποστολές, που κόπτονται για τον παγκόσμιο επισιτισμό και την καλυτέρευση της ανθρωπότητας, αλλά τα ταμεία τους, δε λένε να αδειάσουν από την πολλή φιλανθρωπία…
-Θρησκευτικοί ηγέτες που τους νοιάζει η παρούσα ζωή, περισσότερο από τη μεταθανάτιο, αν και έχουν κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα εκεί…προσέξτε ειρωνεία…σχίζουν όλοι αυτοί τα ιμάτιά τους για το λόγο του Θεού-Ιησού Χριστού, αλλά τα έργα τους και η εμφάνισή τους δείχνει να λατρεύουν το Θεό-Εξωγήινο Ιεχωβά…και γιατί τον λέω εξωγήινο;

Δεν είναι ο μόνος…άλλωστε και άλλοι (θεοί)…είναι εξωγήινοι…αλλά οι άνθρωποι που λένε ότι έρχονται σε επαφή μαζί τους…μας λένε ότι σε ερώτηση των ανθρώπων(επαφικών) είστε θεοί;…
Ότι οι θεοί τους απαντούν και τους λένε…δεν είμαστε θεοί…θεούς εσείς μας ονομάσατε…κ.λ.π. ενώ κατά αντιστοιχία ο θεός-Ιεχωβάς λέει…

Εγώ είμαι ο κύριος και θεός σου και μη λατρέψεις άλλον θεό…πλην εμού!

Στο σκεπτικό τώρα περί θεών -Εξωγήινων μπορούμε απλούστατα να χωρίσουμε τους θεούς:


α)εξωγήινους που δημιούργησαν τον άνθρωπο και τους θεούς,
β)εξωγήινους που δημιούργησαν άλλα είδη ανθρώπων…κοινώς ανθρωποειδή (CYBORG)!


3 Φωτογραφίες που προβλημάτισαν πολλούς ερευνητές



*Όλες εκτός από την τελευταία φωτογραφία πιστεύω ότι σας δημιουργούν υποψίες. Τι θα λέγατε όμως αν σας ενημέρωνα για τις φήμες που αναφέρονται στην πάνω αριστερά «φώτο», πως η εκκλησία είναι άντρο Εξωγήινων όντων και ότι κανείς από τους ιερείς της μεσαίας φωτογραφίας δεν είναι άνθρωπος αλλά ανθρωποειδή(ξενιστές);
Και ότι στην Τρίτη «φώτο» βλέπουμε δύο εξωγήινα ανθρωποειδή να κουβαλάνε ένα παιδί και να μπαίνουν στην εκκλησία αυτή, στις 7 το πρωί;

Με αυτό το σκεπτικό, έχουμε τους θεούς, από τη μια, που δημιούργησαν τον άνθρωπο κατ’εικόνα και ομοίωση και το ίδιο από την άλλη, με αυτούς που δημιούργησαν κατ’εικόνα και ομοίωση τα ανθρωποειδή.
Ή θα έλεγα εξωτερικά ανθρώπους και εσωτερικά άλλα όντα (κατ’εικόνα και ομοίωση) ξενιστές!
Και αυτό όχι γιατί ζήλεψαν την ομορφιά της ανθρώπινης υπόστασης, αλλά επειδή σε ένα κόσμο ανθρώπων, δύσκολα θα συνυπήρχε αρμονικά η εξώκοσμη μορφή των ανθρωποειδών!
Σε παλιές αρχαίες εποχές βλέπουμε, ή καλύτερα συναντάμε, τα ανθρωποειδή με την πραγματική μορφή τους, χαραγμένη πάνω σε βράχους και σπήλαια ή σε εικόνες-είδωλα!

Ερώτηση…

Ο κόσμος λοιπόν ελέγχεται σήμερα από έναν θεό-Ιεχωβά, με μορφή μεν ανθρώπινη και που πολλές φορές αναφέρεται ως ανθρωποειδή και που οι πράξεις του και οι εντολές του αλλά και τα αποτελέσματά του, μας δείχνουν και τότε αλλά και τώρα, τη θεϊκή του σοφία, που δεν είναι καθόλου θεϊκή αλλά θα λέγαμε…δαιμονική;
Όταν αυτοί που βρίσκονται στις θέσεις κλειδιά ανά τον κόσμο, από πολιτικούς, ιεράρχες και γενικά όλους τους παγκόσμιους ηγεμόνες, κάνουν μαζικές δολοφονίες και προάγουν το χάος και αφήνουν την ανθρωπότητα νηστική και τρομαγμένη,κάτι συμβαίνει.
Μήπως οι (άνθρωποι) που μας οδηγούν και μας κυβερνούν….δεν είναι τελικά άνθρωποι αλλά ανθρωποειδή;
Μα φυσικά, δεν τους νοιάζει για τους ανθρώπους, δεν είναι από εδώ… «σε τελική ανάλυση»… δεν είναι άνθρωποι!
Απλώς φοράνε τη μάσκα του ανθρώπου και κατά προτίμηση φιλάνθρωπου, για να κάνουν τη δουλεία τους πιο ήσυχα!.


Τι να νοιάξει τον καρχαρία όταν πεινάσει και σε βρει στη θάλασσα να κολυμπάς, μη σε τραυματίσει;
Αφού πεινάει και πρέπει να επιβιώσει.
Για τι πράγμα να νοιαστεί ένα φίδι, όταν το στομάχι του κάνει τούμπες από την πείνα και ένα ποντικάκι σουλατσάρει ανέμελο μπροστά του;
Ποιον να σκεφτεί ένα ον και τι ενδοιασμούς να έχει για να μην τραυματίσει ψυχικά τον άνθρωπο, όταν αυτό τρέφεται με τον ανθρώπινο φόβο και όχι μόνο και γυρνά τους γαλαξίες για να συλλέξει τροφή και ενέργεια;
Αυτό που νιώθουμε όλοι μας και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, είναι το άγρυπνο βλέμμα του θεού…
Ο παντεπόπτης οφθαλμός, αυτός που τα βλέπει όλα και όταν κάποιος φύγει από το μαντρί,τον τρώει ο λύκος…
Για σκεφτείτε εσείς, που είστε ερευνητικά μυαλά, που και πόσες φορές δεν έχετε συναντήσει τον παντεπόπτη οφθαλμό, το μάτι φόβητρο των ανθρώπων…


Τα παραπάνω που βλέπετε στις φωτογραφίες, φιγουράρουν από τις μυστικές εταιρείες μέσα, πάνω κάτω, αριστερά και δεξιά και από άλλα σύμβολα-σφραγίδες, μέχρι και σε ταβάνια- θόλους εκκλησιών και σε ζωγραφικούς πίνακες, σε νομίσματα και σε χαρτονομίσματα και σε ότι πιο αθώο και καθημερινό συναντάμε στη ζωή μας.

Είναι το μάτι του θεού-Ιεχωβά που τα βλέπει όλα, είναι ο φόβος για τη μεταθάνατο ζωή προσωποποιημένος, είναι το αντίθετο του λήμματος ελευθερία, είναι αυτών και είναι και εκείνων.
Ξέρετε πιο είναι λοιπόν το πιο δυνατό και πνευματιστικό βλέμμα που μπορεί να υποτάξει έναν άνθρωπο και όχι μόνο;

Το βλέμμα του ερπετού!


Ο θεός λοιπόν κατοικεί ψηλά…
Ψηλά, αλλά που ψηλά, έξω από τη γη…στη σελήνη ας πούμε!
Εξω από το ηλιακό μας σύστημα, σε άλλο Γαλαξία σε άλλο σύμπαν, σε άλλο χρόνο και χώρο, μέσα μας ή όλα αυτά μαζί;

Με την αφορμή της ερώτησης μου ας κάνουμε μια αναδρομή στην ιστορία …του Αβραάμ!
Ο Αβραάμ έγινε σε μεγάλη ηλικία πατέρας δύο παιδιών, του Ισμαήλ και του Ισαάκ, από τις δύο του γυναίκες αντίστοιχα, την Άγαρ και τη Σάρα.
Ένας από τους γιους του Αβραάμ ήταν ο Ιακώβ, ο οποίος ήταν γνωστός με την προσωνυμία Ισραήλ (Ισραέλ), που σημαίνει ο θεός μάχεται(ποιους;) και έτσι η οικογένεια και οι απόγονοι του ονομάστηκαν Ισραηλίτες.
Την ονομασία Εβραίοι, έδωσαν στους Ιουδαίους οι Έλληνες και σημαίνει:

«οι άνθρωποι από την άλλη πλευρά».

Σήμερα στο Ισλάμ, θεωρείται γενάρχης τους ο Ισμαήλ και το κοράνι θα έλεγα ότι υιοθέτησε ένα μεγάλο κομμάτι της παλαιάς διαθήκης, για να μην πω όλης, όπου οι προφήτες του Ισραήλ, θεωρούνται και των μουσουλμάνων.
Παρατηρήστε δε, πως το επίθετο Αγαρηνός υιοθετήθηκε από πολλούς, σαν ένδειξη της ταυτότητας του Μουσουλμάνου, όπως αντίστοιχα και το επίθετο Σαρακηνός.




Το κοσμοσκάφος Σελήνη…


<<ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΛΛΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗΝ ΓΗΝ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΘΕΟΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΣΕΛΗΝΗΝ ,ΟΙ ΔΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΗΝΗΝ ,ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΡΗ,ΠΟΛΛΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ,ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΡΑ.
Ορφικα σχολια του προκλου,αρ.9,Τιμαιων 41,283,11.


Αναφορές ουφολόγων μας λένε, ότι οι αποστολές (ΑΠΟΛΛΩΝ) στη σελήνη, έκαναν κυριολεκτικά τους αστροναύτες να παλαβώσουν, όταν κατά την προσελήνωση τους , παρατήρησαν άγνωστα σκάφη και εγκαταστάσεις στη σελήνη, αγνώστου προελεύσεως.
Έδωσαν ακόμα αναφορά για την ύπαρξη μιας ακόμα Σελήνης (ΛΙΛΙΘ), πίσω από την πρώτη Σελήνη!
Αλλά πήγαμε τελικά στη Σελήνη;

Μια από τις επικρατέστερες θεωρίες συνωμοσίας σε όλο τον κόσμο, είναι ότι τουλάχιστον οι έξι πρώτες προσεληνώσεις στην περίοδο 1969-1972, ήταν σκηνοθετημένες.
Όλα αυτά δε που παρακολούθησε ο κόσμος μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα γύρισμα σε κινηματογραφικό στούντιο.

Στη συνωμοσία αυτή διασποράς ψεύτικων ειδήσεων, συνέβαλαν κρατικές υπηρεσίες, η επιστημονική κοινότητα, ως και οι παρουσιαστές των τηλεοπτικών σταθμών.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Οι φανατικοί της θεωρίας συνωμοσίας, επεκτείνουν το θέμα φτάνοντας να πουν, ότι ολόκληρο το Διαστημικό πρόγραμμα Απόλλων ήταν σκηνοθετημένο.
Το αιτιολογούν λέγοντας, ότι στην κούρσα του διαστήματος εκείνη την εποχή του ψυχρού πολέμου, της Σοβιετικής ένωσης με τις Ηνωμένες πολιτείες, οι Αμερικάνοι θέλοντας να δείξουν ότι υπερτερούν σκηνοθέτησαν όλη αυτή την απάτη.
Παραθέτω τα στοιχεία που τεκμηριώνουν κατά τους Συνωμοσιολόγους, την απάτη της προσεδάφισης με λίγα λόγια:

1.Η ΝΑΣΑ δεν μπορούσε να υλοποιήσει το διαστημικό της πρόγραμμα ως την προσπάθεια του 1967, όταν τρεις αστροναύτες κάηκαν ζωντανοί δοκιμάζοντας το θαλαμίσκο του Απόλλωνα.
Με αυτό το κριτήριο, πως ενώ μέχρι τότε δεν κατάφερναν ούτε μια σωστή απογείωση, ύστερα από δύο έτη(πολλή σύντομο χρονικό διάστημα για πρόγραμμα τέτοιου μεγέθους) πραγματοποιούνται απανωτές επανδρωμένες πτήσεις.

2.Η σκηνοθεσία της προσελήνωσης φτιάχτηκε για να μη σταματήσουν τα κονδύλια από το κονγκρέσο, επειδή ως τώρα είχαν μόνο αποτυχίες και έπρεπε να δείξουν κάποιο έργο.

3.Σε καμιά από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν και υποτίθεται ότι βρίσκονταν επάνω στο δορυφόρο της γης, δε διακρίνονται άστρα. Θα έπρεπε λοιπόν αφού δεν υπάρχει ατμόσφαιρα ώστε να διασχίσει το φως, τα άστρα να είναι ευδιάκριτα στο μαύρο ουρανό.

4.Το γεγονός ότι οι στολές των κοσμοναυτών ήταν φωτισμένες από όλες τις πλευρές (απόρροια τεχνικού φωτός) και δεν υπήρχαν σκιές.

Σήμερα δεκάδες είναι τα λάβαρα, σημαίες των ισλαμικών κρατών, που υιοθέτησαν πανηγυρικά το σύμβολο της σελήνης(ημισελήνου), αφού και το κοράνι και η βίβλος δείχνουν την κατοικία του θεού- ΑΛΛΑΧ ή ΑΛ ΓΙΑΧ ή ΑΛ ΓΙΑΧΒΕ στη σελήνη.
Πολλά είναι όμως και τα ιερά κείμενα στο χριστιανισμό που δείχνουν το ίδιο πράγμα ΛΕΒΑΝ=ΣΕΛΗΝΗ(*Αποκάλυψη, ΙΒ’1), που και αυτά με τη σειρά τους υιοθέτησαν πανηγηρικά το εθνικιστικό-επαφικό βιβλίο του Ισραήλ(βίβλος).

Σημαιες και λαβαρα με αντικειμενο την Σεληνη



Αλλά ας ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με το δορυφόρο της γης, για τον οποίο πολλά γράφτηκαν και θα γραφτούν και άλλα στο μέλλον.
Στους αρχαίους χρόνους αλλά και σήμερα υπάρχει η αντίληψη ότι η Σελήνη επηρεάζει τη γη με πολλούς τρόπους.
Ίσως πολλοί δε γνωρίζετε, ότι όχι μόνο επηρεάζει αλλά θα έλεγα ότι παίζει και καθοριστικό «κακό» ρόλο, στην εξέλιξη του πλανήτη μας.
Υπάρχει μια άποψη, πως η Σελήνη είναι αυτό που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε, ενεργειακό πλανήτη βαμπίρ της γης.
Καθετί ζωντανό, ελευθερώνει μια μορφή ενέργειας.
Αυτή η ενέργεια έλκεται προς τη Σελήνη σαν από έναν τεράστιο ηλεκτρομαγνήτη.
Πολλοί άνθρωποι θα έχετε παρατηρήσει, την αρνητική επίδραση που έχει επάνω σας, το φεγγάρι τις περιόδους που τίνει να γεμίσει.
Εκείνη την περίοδο είναι που ουσιαστικά εξασθενεί τον άνθρωπο και μιλάω μόνο για τον άνθρωπο, διότι σε κάποια άλλα όντα, η Σελήνη είναι θα έλεγα ευεργετική.

Οι γυναίκες, την περίοδο(αιμορραγία) τους, τη μετρούν αν το γνωρίζετε, με τις ημέρες του Σεληνιακού κύκλου.
Μια ενδιαφέρουσα «σύμπτωση», είναι ότι ο κύκλος που ακολουθεί η Σελήνη για την πλήρη περιστροφή της γύρω από τη γη, διαρκεί περίπου 28 ημέρες, όσες δηλαδή και του γυναικείου κύκλου.
Ο όρος μανία, που έχει κοινή ρίζα με τη λέξη moon (φεγγάρι-Σελήνη), σχετίζεται με τη ρίζα men, από την οποία προέρχεται το Ελληνικό μην-μήνας / μηνη-Σελήνη.
Ο αγγλικός όρος LYNACY (παραφροσύνη, τρέλα), δηλώνει κατοχή υπό το πνεύμα της LUNA (Σελήνη).

Ένα έγκυρο άρθρο από περιοδικό αναζήτησης, με τίτλο «Η επίδραση της πανσέληνου», αναφέρει και μας προειδοποιεί για το γεμάτο φεγγάρι(πανσέληνος), ότι προκαλεί αλλοπρόσαλη συμπεριφορά σε ανθρώπους και σε ζώα.
Στοιχεία του άρθρου λοιπόν, πήρε από τη βρετανική εφημερίδα Daily Telegragh ο γνωστός Χοσέ Κουέρβο(ο παραγωγός της γνωστής τεκίλα), ο οποίος χρηματοδότησε μια ομάδα ψυχιάτρων για να ερευνήσουν, τη σχέση ανάμεσα στην πανσέληνο και την παράξενη συμπεριφορά.
Έπειτα από αρκετό καιρό και εντατικές έρευνες, ανακάλυψαν ότι όντως οι διαθέσεις των ανθρώπων αλλάζουν όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο.
Και τα ζώα όμως έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως για παράδειγμα τα σκυλιά, που δαγκώνουν και αγριεύουν.
Δύο διαφορετικές μελέτες στο τεύχος του Δεκεμβρίου του 2000, του British Medical Journal, απέδειξαν ότι οι 1621 ανθρώποιπου κατέληξαν στο νοσοκομείο, κατά τη χρονική περίοδο 1977-1999 ήταν από δαγκώματα σκύλων.
Κατέληξε ακόμα και στο ότι οι πιθανότητες να δαγκωθεί κάποιος από σκύλο, ήταν διπλάσιες της ημέρες της πανσέληνου.
Σας επισημάνω ότι εκδηλώσεις παρόμοιων περιστατικών από ζώα ή εκδηλώσεις αύξησης της
εγκληματικότητας, τις νύχτες με «ολόγιομο» φεγγάρι, μόνο ένας ερευνητής του αστυνομικού δελτίου μπορεί να πιστοποιήσει.
Πιστέψτε με, για λίγους μήνες που το ερεύνησα ο ίδιος, η αύξηση ήταν τουλάχιστον…διπλάσια.

Στην παγκόσμια λαογραφία υπάρχει η αντίληψη, ότι η Σελήνη είναι η κατοικία του Διαβόλου και ότι από εκεί κατεβαίνει στη γη, για να διδάξει τα μυστικά της μαγείας στους «ανθρώπους».
Μάγισσες και Βρυκόλακες, Λυκάνθρωποι και όντα βγαλμένα από τη ζώνη του λυκόφωτος <<Σεληνόφωτο>>, λατρεύουν την πανσέληνο χορεύοντας γύρω από φωτιές που ανάβουν.

Είναι αυτή, η επίδραση της Σελήνης, που κάνει τους νεκρούς να σηκώνονται από τον τάφο τους και τις αφηγήσεις για παράξενα περιστατικά να στοιχειώνουν τη ζωή των ανθρώπων.
Και οι συμπτώσεις συνεχίζονται από τη σχετικότητα που φαίνεται να έχουν όλα αυτά με το αίμα (βρυκόλακες - αιμοποσία, αίμα περιόδου και μυστικές τελετουργίες βαμμένες με αίμα).
Οι αρνητικές αιρέσεις, Σέκτες και ομάδες διαλέγουν πάντα την περίοδο της πανσέληνου, για να ποτίσουν με ενέργεια τη Σελήνη, κάνοντας θυσίες ζώων ή ακόμα και ανθρώπων (βλέπε Σατανιστές).
Το ύψιστο δε ανθρώπινο υλικό, το αίμα ή θα έλεγα για εμάς Ιχώρ, προτιμάται από τους ανθρωποειδείς να χύνεται όταν η Σελήνη είναι στο Ζενίθ της.
Στοιχεία από κάποιες Σεληνιακές αδελφότητες, που δε θα έπρεπε να ψάξω πολύ, γιατί οι τρόποι, οι συμβολισμοί και τα τυπικά είναι για το 99% ίδια, αφού σχεδόν ολοι ανήκουν στη σκοτεινή πλευρά, επέλεξα να σας γνωστοποιήσω από το πολύ μεγάλο αρχείο μου, που αναφέρεται σε αυτές.
Προβλέπω επίσης κάποτε να γράψω ένα βιβλίο (Φάκελο-Ε), που να αναφέρεται σε αδελφότητες, και να μπορέσω να τις ξεσκεπάσω και να τις εκθέσω στα μάτια σας.

Εν αρχή λοιπόν θα σας αναφέρω, την ιστορία κάποιας καθολικής μοναχής της Αδελφής Άννας Μαρίας Έμμεριχ (1960-1970), η οποία επιμένει ότι επισκέφτηκε <<οραματικά>> τη Σελήνη και ότι οι κάτοικοι του φεγγαριού τους οποίους αποκαλεί Σεληνάνθρωπους, ήταν φοβισμένοι, ντροπαλοί και κατοικούσαν σε σπηλιές και δε λάτρευαν το θεό, κάτι το οποίο την πείραξε σαν μοναχή.
Αξιοσημείωτο δε, είναι το γεγονός ότι πιστοί καθολικοί είναι πεπεισμένοι για τα οράματα της εν λόγο μοναχής και τα πιστεύουν ως απολύτως αυθεντικά.

Στην άλλη άκρη της γης, ο νοτιοκορεάτης και γνωστός Μιουνγκ Σαν Μουν (1920-ως σήμερα), έχει ιδρύσει την αίρεση του «φεγγαριού», η οποία λειτουργεί στη Ρωσία.


Οι οπαδοί της αίρεσης αυτής πιστεύουν ότι ο Μουν (moon –φεγγάρι), είναι ο απεσταλμένος του θεού στη Γη και ο μυστικιστικός χαρακτήρας αυτής της Σέκτας, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της Ρώσικης κοινωνίας αν και ο δημιουργός της είναι Αμερικανοτραφής με ανατολίτικες ιδέες.
Κλείνοντας λοιπόν το θέμα για τις Σέκτες, θα επισημάνω ότι στην αδελφότητα των Σατανιστών, το σύμβολο του μισοφέγγαρου με αστέρι, συμβολίζει τη θεά Σελήνη και τον Εωσφόρο και είναι ένα από τα βασικά σύμβολα που χρησιμοποιούνται στη λευκή και στη μαύρη μαγεία.
Όταν η Σελήνη δε είναι ανάποδα, τότε το σύμβολο είναι καθαρά Σατανιστικό.



Στον ευρύτερο συμβολισμό η Σελήνη παρουσιάζεται ως Μηνίσκος, ή μια νεαρή γυναίκα πάνω σε άρμα κρατώντας φαρέτρα, ή μια κυνηγός που παίζει με φαρέτρα και σκυλιά.
Συμβολίζει το χρόνο, την κίνηση-παραγωγή, ή τη δύναμη της αναπαραγωγής και της σύλληψης, σαν ζωτικό πνεύμα που κρατά το σώμα και το πνεύμα ενωμένα, ακούσια και ενστικτωδώς ενεργά.


Όλες οι βασίλισσες του ουρανού και οι μεγάλες Μητέρες, είναι Σεληνιακές, το χρώμα που τις αντιπροσωπεύει είναι το ασημί και το μέταλλο ο άργυρος, σαν ημέρα κυρίαρχος φέρεται η Δευτέρα, η θέση είναι το Ναδίρ και η ηλικία βρεφική, ενώ το αντιπροσωπευτικό φυτό της Σελήνης είναι η Παιώνια.Μερικά ακόμα από τα ζώα της Σελήνης είναι ο Λαγός, ο Σκύλος και η Σαύρα…Οι νύχτες με πανσέληνο είναι αυτές με τη μεγαλύτερη δύναμη.

Τις νύχτες αυτές, αυτοί που τους έχουν καταραστεί (με λυκανθρωπιά), μεταμορφώνονται σε λυκάνθρωπους κάτω από τα μάγια της πανσέληνου.



Οι αρχαίες Μάγισσες της Θεσσαλίας (από τις πιο ισχυρές του κόσμου για κάποιους κύκλους), είχαν τη δύναμη με επικλήσεις και ιεροτελεστίες, να κατεβάζουν κάτω τη Σελήνη…
Ενδεικτικά για την τελετουργία αυτή (απόσπασης της Σελήνης), σας ενημερώνω ότι ακόμα και σήμερα εκτελείται στη σύγχρονη μαγική τέχνη.
Οι Μάγοι-Μάγισσες, τις συνεδρίες αυτές τις αποκαλούν «κύκλους» ή «εσμπάτς» και εκτελούν τις ιεροτελεστίες τους σύμφωνα με τις φάσεις της Σελήνης.

Γνωρίζατε ότι ο όρος Σεληνιασμένος περιγράφει αυτήν την απορρόφηση ενέργειας από τον άνθρωπο, όπου τον καθιστά ανίκανο και τρελό;
Στην αρχαία Ελλάδα κατά τον Ιπποκράτη, ο Σεληνιασμός προκαλείται από ένα κακοποιό πνεύμα, που έχει σχέση με τη Σελήνη.
Η αστραπόπετρα (λίθος), που έπεσε από τον ουρανό με κεραυνό, ήταν η θεραπεία του…
Συνεχίζοντας για την αρχαιότητα και κυρίως αναφέρομαι στην Ελληνική, θέλω να προσθέσω ένα επίθετο στη συσχέτιση των στοιχείων, <<Σίληνος ή Σίληνοι >>, που είναι το άλλο όνομα των γνωστών μας «Σάτυρων».
Στα γραπτά μνημεία (φιλολογικές πηγές), αναφέρονται τα ονόματά τους ως ταυτόσημα .

«ΟΥΣ ΗΜΕΙΣ ΣΑΤΥΡΟΥς ΛΕΓΟΜΕΝ, ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΙΛΗΝΟΥΣ ΕΚΑΛΟΥΝ» και σημαίνει: αυτούς που εμείς σήμερα ονομάζουμε Σάτυρους, οι αρχαίοι τους έλεγαν Σίληνους.
Ο Σίληνος σύμφωνα με μία παράδοση ήταν υιός του Πάνος και μιας νύμφης, ενώ μια άλλη εκδοχή λέει ότι ο Σίληνος δημιουργήθηκε από τις <<σταγόνες του ακρωτηριασμένου ουρανού>>.
(βλέπε Ελληνική Μυθολογία).

Ο Σίληνος ήταν τερατόμορφος ή καλύτερα ζωόμορφος, με ουρά και μυτερά αυτιά .

(σας θυμίζει τίποτα αυτό;).
Βέβαια υπάρχουν και Σίληνοι χωρίς ουρά και με ανθρώπινα αυτιά…
*Σημ. Περί ανθρώπων με ουρά υπάρχει αναφορά στο πρώτο μου βιβλίο E-FILES (Η μαγεία της αναζήτησης στην Ελλάδα , του παραφυσικού και μιας ιστορίας που δε μάθαμε ποτέ στα σχολεία). Εκδόσεις ΟΙΩΝΟΣ, Θεσσαλονίκη 2004, γίνεται εκτενής αναφορά, μαζί με φωτογραφικό υλικό για γεννήσεις παιδιών με ουρά ακόμα και σήμερα!



Τα πιο αρχαία μνημεία ή αγγεία που απεικονίζουν Σίληνους (600π.χ.), πιστεύεται ότι είναι Αττικά όπως και η καταγωγή τους είναι από την Αττική.
(Ίσως όμως εδώ να γίνεται παρερμηνεία με τους Σάτυρους και τους Σατυρικούς θιάσους και όχι σαν οντότητα πραγματική).
Οι Σίληνοι έχουν περάσει στις παραδόσεις, ως αυτοί που κατέχουν το μυστικό της ζωής
(βλέπε το μύθο του Μίδα, ο οποίος αιχμαλωτίζει το Σίληνο και μαθαίνει το μυστικό της ζωής).

Η Σελήνη φαίνεται και φαινόταν πάντα να παίζει το ρόλο του συμμάχου σε όλα τα ανθρωποειδή, που κατοικήσανε πριν χιλιάδες χρόνια στο πλανήτη και τον λυμάνανε.
Ένας επιφανής επιστήμονας της ΝΑSA, ο δρ.Ντην Τσαπμαν, σε μια αναφορά του για τη Σελήνη, υποστήριζε ότι επάνω στην επιφάνεια της Γης, υπήρχαν Σεληνιακοί βράχοι-πέτρες, πολύ πριν πάνε να τους φέρουν ως δείγματα πετρωμάτων οι αστροναύτες που πάτησαν τη Σελήνη.
Οι πέτρες αυτές ονομάζονται Τηκτίτες και χαρακτηρίζονται ως «Μαύρες γυαλιστερές πέτρες», που βρέθηκαν κατά κύριο λόγο στην Αυστραλία και στη νοτιοανατολική Ασία.
Κατά τη δική μου εκτίμηση, οι Σεληνιακές πέτρες είναι αποτέλεσμα τεχνητής εμφύτευσης στον πλανήτη μας ώστε να προκαλείται με την τοποθέτησή τους κάποιο άνοιγμα πυλών πρόσβασης.
Η ενεργοποίηση των δυνάμεων κάποιων πλασμάτων από αλλόκοσμους, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ειδικούς τόπους και περιοχές προς όφελός τους.

Κάποια τέτοια Μαύρη Σεληνιακή πέτρα λατρεύεται σήμερα από τους Ισλαμιστές λάτρεις της Σελήνης, έχει την ονομασία (Κα’αμπα) και είναι κωνική.
Την έχουν δε τοποθετήσει σε ένα ειδικό τέμενος, που κάθε χρόνο μαζεύονται από όλο τον κόσμο για να τη λατρέψουν.
Στη λαογραφία είναι πολύ συχνή η φράση «έριξε μαύρη πέτρα πίσω του», η οποία εξηγείται με δύο τρόπους από τους ερευνητές:

1. Ο πρώτος δηλώνει ότι αυτός που έριξε τη μαύρη πέτρα πίσω του, ξέχασε-θέλει να ξεχάσει-δε θέλει να θυμάται ή έπαθε σε εισαγωγικά «αμνησία», δηλαδή έχασε την ιδιότητα να «θυμάται» ακόμα και αγαπημένα πρόσωπα.
2. Η δε δεύτερη εξηγεί τη φράση, σαν προσπάθεια κάποιου να καταραστεί κάποιον, ώστε η μνήμη ποτέ να μην τιμήσει «έναν άνθρωπο ή μια περιοχή», δηλαδή μια κατάρα ή μια κακή ευχή (μια προσευχή) να εκδικηθεί και ατελείωτο μίσος, όπως προανέφερα, να έρθει σε κάποιον άνθρωπο, σε μια περιοχή-χωριό ή πόλη, ακόμα και σε μια πατρίδα.
Ένας παράξενος μύθος που αναφέρει τον πόλεμο μεταξύ των αγγέλων πριν την πτώση του Εωσφόρου στη Γη, αναφέρει ότι ο Εωσφόρος είχε ένα διάδιμα στο κεφάλι του, σύμβολο ισχύος, που ήταν διακοσμημένο με ένα πετράδι, έναν Σμαράγδινο λίθο(οι πράσινοι λίθοι συμβολίζουν τη νεότητα και την αθανασία και το πράσινο σα χρώμα αποτελεί μυστικιστικό χρώμα).
Συνεχίζοντας ο θρύλος αναφέρει ότι κατά τη συμπλοκή αυτού και του αρχάγγελου Μιχαήλ, μια αποφασιστική σπαθιά από το ξίφος του αρχάγγελου αφαίρεσε την περίφημη πέτρα που βρισκόταν στο κεφάλι του Εωσφόρου, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από τους ουρανούς στη Γη, όπου υπάρχουν και πολλές θεωρίες για το που κατέληξε…

Η απόκρυφη λογοτεχνία (αποκρυφισμός) αναφέρει ότι ή η πέτρα διαμελίστηκε σε πολλά κομμάτια, τα οποία όπου και να έπεσαν στη Γη δημιούργησαν πύλες σκοτεινές του αλλόκοσμου και από αυτές τις πύλες γεννήθηκαν τα γνωστά παιδιά της νύχτας (Βρυκόλακες, Φαντάσματα, Λυκάνθρωποι, Δαιμονικά και κακοποιά στοιχεία κ.α.)…
Η κατά μια άλλη εκδοχή η πέτρα του Εωσφόρου, άγνωστο με ποιο τρόπο έφτασε να διακοσμεί το περιβόητο δαχτυλίδι του βασιλιά Σολομώντα(950-910π.χ.), όπου όπως λέγεται αυτό ήταν που του έδινε τη δύναμη να καλεί αγγέλους και δαίμονες να τον υπηρετούν.
(Βλέπε Διαθήκη του Σολομώντος 100-400μ.χ.).

Μια τρίτη περίπτωση λέει, πως κατά την πτώση του πολύτομου λίθου στη Γη, μια θεωρία συνομωσίας θέλει να καρφώνεται στη θέση που είναι σήμερα (νομίζω), το τέμενος στη Μέκκα, όπου μαζεύονται από όλο τον κόσμο οι Μουσουλμάνοι να προσκυνήσουν.
Σε αυτή την εκδοχή τείνουν να συγκλίνουν και οι παραπάνω εκδοχές κατάληξης, γιατί και η περιοχή έγινε κέντρο μιας από τις μεγαλύτερες μονοθεϊστικές θρησκείες του κόσμου, που όλος τυχαίως, έχει πάρα πολλά κοινά με την Ιουδαϊκή και Χριστιανική θρησκεία (γεννήματα όλα της Ιουδαϊκής) και άλλα πολλά…!

Αλλά μήπως και στην πόλη της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει η οδός της θρυλικής μαύρης πέτρας, που σε εκείνο το παράξενο στενάκι της άνω πόλης, λέγεται ότι σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα ενεργοποιείται κάποια πύλη-πέρασμα για αλλού…
Ο γνωστός ερευνητής και συγγραφέας εναλλακτικών κοσμοθεωριών Παντελής Γιαννουλάκης στο υπέροχο βιβλίο του Megapolisomancy (τα μυστήρια των πόλεων), εκδόσεις Αρχέτυπο, στο πρώτο κεφάλαιο με τίτλο «πέρα απ΄λο τα βάθη της νύχτας», αναφέρει το θρύλο( για πρώτη φορά), που μάλλον αυτός έχει επινοήσει μέσα από παλαιότερους θρύλους και στοιχεία που αυτός γνωρίζει.

Αναφέρει λοιπόν σε κάποιο απόκομμα…

Οτι το κυρίως κομμάτι της πολύτιμης πέτρας σώθηκε από αγγέλους και είναι αυτή που μετουσιώθηκε στο μυθικό Γραάλ.
Είναι ο Lapis Exillis δηλαδή ένας λεπτός λίθος, ο οποίος είναι εκείνος που ξαναδίνει τη ζωή στο Φοίνικα (μυθικό πουλί της μυθολογίας που ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του) και συνδέεται με το Δισκοπότηρο.
Κατά τη συμπλοκή όπως αναφέρεται, ένα μικρό κομμάτι πέφτοντας στην άβυσσο μετατράπηκε σε μαύρο λίθο, δημιουργώντας τον υπόγειο κόσμο της σκιάς και του κάτω κόσμου, με όλους τους νυχτοβάτες κατοίκους τους.
Στον απόκρυφο συμβολισμό, ένας σπασμένος λίθος συμβολίζει το θάνατο, τη διάλυση ή το διαμελισμό, κάτι που κολλάει με αυτό το κομμάτι του θρύλου.
Στη συνέχεια, αυτός ο παράξενος άνθρωπος (Παντελής Γιαννουλάκης) που είχα κάποτε την τιμή να τον γνωρίσω, μας ταξιδεύει στο βιβλίο του Ιώβ, όπου γνωστός μύθος αναφέρει το όραμα του Ιακώβ, να ξαπλώνει πάνω σε μια πέτρα-Βαίτυλος.

• Σημειωτέον, ότι οι Βαίτυλοι, αναφέρονται σαν προφητικοί λίθοι και είναι γνωστοί ως <<ομιλούντες λίθοι>>.
• Από αυτούς προέρχεται και η φωνή της θεότητας ή του χρησμού, όπως ο ομφαλός των Δελφών!
• Οι λίθοι αυτοί συνήθως πέφτουν από τον ουρανό).

Σε αυτόν λοιπόν το Βαίτυλο, ο Ιακώβ οραματίστηκε μια κλίμακα(σκάλα), όπου ανεβοκατέβαιναν άγγελοι από του ουρανό.
Οι λίθοι και κυρίως οι μαύροι λίθοι (μαύρη πέτρα), σα συμβολισμός σε όλο τον κόσμο έχουν πολλές έννοιες και τους συναντάμε μέσα στη μυθολογία των λαών σαν Μαύρος λίθος της Κυβέλης, Μαύρους Νεφρίτες, αλλά και σα μαύρα μαργαριτάρια, όπου πολλές φορές συμβολίζουν το κοσμικό αυγό ή είναι ομφαλοί όπως προανέφερα πιο πάνω.
Ένα είναι το σίγουρο, ότι οι σφαιρικοί λίθοι απεικονίζουν τη Σελήνη.
Διάσημα ονόματα ειδικών λίθων που αναφέρονται συμβολικά σε απόκρυφα κείμενα, είναι η Prima Materia (πρώτη ύλη των αλχιμιστών), η φιλοσοφική λίθος, κ.α.

Συνεχίζοντας ο συγγραφέας περίτεχνα αναφέρει, το κάστρο του μονόλιθου στη Ρόδο, καθώς και την εξαφάνιση κάποιου μαύρου μονόλιθου στην περιοχή του αρχαιολογικού μουσείου στη Θεσσαλονίκη, που αν το επισκεφτείτε θα καταλάβετε τη σχετικότητα με τους Εβραίους και καλύτερα την αίρεση των Ντονμέ ή Ντολμέ του γνωστού Σαμπατάι Λεβί.
Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να μιλάμε για ένα σύμβολο της θεάς του βουνού Κυβέλης (μαύρος λίθος), η οποία παριστάνεται σαν κωνική πέτρα.
Συμπληρωματικά να αναφέρω για την ιστορία, ότι Ντονμέ ή Ντολμέ, λέγανε τους αιρετικούς Εβραίους που εξισλαμίστηκαν για να γλιτώσουν το κεφάλι τους.

Ένα εξ αυτών ήταν και ο ιδρυτής της σύγχρονης στρατοκρατικής Τουρκίας, ο γνωστός Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος φέρεται γεννηθείς στη Θεσσαλονίκη.
Επειδή όταν γράφεις, θυμάσαι, θα ήθελα πάνω στο περιβόητο θρύλο της Μαύρης πέτρας, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου (την πετρούλα μου).
Θα πω λοιπόν ότι σε παλιούς χάρτες της εποχής πριν τα ελευθέρια της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους, δηλαδή σε Οθωμανικούς χάρτες που βρίσκονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης και έχω αντίγραφα, φαίνεται καθαρά ότι η οδός της Μαύρης Πέτρας υπήρχε από τότε, προτού καν η ριμοτομία δημιουργήσει τις διπλανές οδούς.
Άρα φίλε Παντελή, ή το σύμπαν συνωμότησε ή τα στοιχεία που είχες για την περιοχή αποδείχθηκαν αληθινά.
Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα της περιβόητης οδού Μαύρης Πέτρας να συμπληρώσω ότι αν δε σας βοήθησε η ώρα εμφάνισης του φαινομένου που πρότεινε ο Παντελής, δηλαδή 12 τα μεσάνυχτα με 12 και τέταρτο, εγώ σας προτείνω μια πιο παράξενη ώρα…που όλα μπορούν να συμβούν…στις 11:11, μεσημέρι και βράδυ.

Εκείνη την ώρα λοιπόν συγχρονιστείτε με…άλλους κόσμους.

Η πολλή πετυχημένη ταινία επιστημονικής φαντασίας, <<Οδύσσεια του διαστήματος>> του Άρθουρ Κλαρκ, αναφέρει για ένα λείο μαύρο μονόλιθο (τον φρουρό), βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα.

Στο σενάριο αυτό κρύβονται πολλοί κώδικες, μηνύματα και α!...τι σύμπτωση μέσα από μια σχετική έρευνα έμαθα ότι το πρακτορείο ειδήσεων «Ηνωμένος τύπος», μετέδωσε το 1973, ότι το ρωσικό διαστημόπλοιο Λουνοχόντ-2, ανακάλυψε στην περιοχή του Σεληνιακού ταύρου έναν μονόλιθο παρόμοιο με αυτόν που ‘’φαντάστηκε’’ ο Κλάρκ.
Και επειδή όλα αυτά που γράφονται από αιθεροβάμονες σαν εμένα είναι φαντασίες, πήγαν μετέπειτα και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι στο ίδιο σημείο με το κοσμοσκάφος Απόλλων-17. Κοίτα πλάκα!

Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στο θέμα των Σεληνιακών λίθων, που αποκαλούνται όπως προανέφερα «Τικτίτες».
Πριν αποσταλούν τα πρώτα επανδρωμένα διαστημόπλοια στη Σελήνη, οι υπεύθυνοι της NASA κατέλαβαν ιδιαίτερες προσπάθειες για να συγκεντρώσουν Τηκτίτες.
Από πληροφορίες που συνέλεξα, την υπόθεση εύρεση τέτοιων «πετρών» είχε αναλάβει, κάποιος δρ.Χιου Χόρτον, υπάλληλος του διαστημικού κέντρου του Χιούστον…
Έπειτα από μια έρευνα ανακάλυψα μια είδηση που ίσως ποτέ να μη γινόταν γνωστή στο ευρύ κοινό.
Στις 3 Αυγούστου του 1971, το περιοδικό Λε Μεγιέρ(τεύχος 33), δημοσίευσε ένα άρθρο που κυριολεκτικά θάφτηκε.


Ο τίτλος του άρθρου ήταν «ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;» και σαν υπότιτλο είχε είκοσι αμετάφραστες λέξεις θα μπορούσαν να σπείρουν τον πανικό.
Μήπως το άρθρο απεδείκνειε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στη Σελήνη;
Αναρωτιέμαι εγώ, ποιες ήταν αυτές οι λέξεις και με ποια γλώσσα ομοιάζουν;
Αν και οι αρχές της Αμερικής είχαν υποβάλει λογοκρισία, στην πατρίδα μας το παρουσιάζω, θέλοντας να σας βάλω το μικρόβιο της αναζήτησης. Θα ήθελα πολύ να αναζητήσετε μόνοι σας την αλήθεια!
Το μήνυμα ήταν ακατάπαυστο, ήταν μαγνητοφωνημένο στα αρχεία της NASA και έλεγε τα εξής:


«ΜΑΡΑ (Η ΛΑΜΑ) ΡΑΜΠΙ ΑΛΑΡΝΤΙ ΝΤΙΝΙ ΕΝΤΑΒΟΥΡ ΕΣΑ ΚΟΥΝΣ ΑΛΙΜ».

Η γλώσσα αυτή για πολλούς ερευνητές μοιάζει πολύ με την Εβραϊκή.
Δε νομίζετε;
Αυτό σαν απόδειξη της ύπαρξης της Οφιογενούς Ράτσας που εδρεύει στη Σελήνη.
Από το εσωτερικό της Σελήνης καταγράφτηκαν εκπομπές διανοητικού ελέγχου σε πάνω από 100 συχνότητες που εκπέμπουν συνθήματα μαζικής υστερίας σε ανάλογες γλώσσες του πλανήτη.
Τα συνθήματα αυτά περιλαμβάνουν εντολές για θρησκευτική, πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική συμπεριφορά προς τα έθνη του πλανήτη.
Επίσης συμπεριλαμβάνονται εντολές στρατηγικής και γεωπολιτικής φύσεως.

Έπειτα από 2 χρόνια από την παραπάνω δημοσίευση που τάραξε τα νερά των ερευνητών, το έτος 1973 το περιοδικό Σπέϊσφλαϊτ δημοσίευσε το αποτέλεσμα κάποιου Σκωτσέζου αστρονόμου ονόματι Λούναν.
Ο επιστήμονας λοιπόν αυτός στις δηλώσεις του, ανέφερε ότι κάποιες ανακλάσεις γήινων ραδιοσημάτων, τον έφερναν στο συμπέρασμα ότι ένας τεχνητός δορυφόρος άγνωστης προέλευσης (ΛΙΛΙΘ), βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη.
Κατά τους υπολογισμούς του, τοποθετήθηκε γύρω από τη Σελήνη σε τροχιά πριν 12.600 χρόνια.

Ο άνθρωπος αυτός παρουσίασε τις θεωρίες του και τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει στα μέλη της Βρετανικής Διαπλανητικής Εταιρείας και ανέλυσε το περιεχόμενο κάποιων μηνυμάτων που λάμβανε από αυτόν τον άγνωστο τεχνητό δορυφόρο, που ισχυρίζονταν ότι υπήρχε.
Μέσα από μια παρουσίαση στιγμάτων σε ένα απλό μαυροπίνακα , σχημάτισε ένα τμήμα του χάρτη του ουρανού, αφήνοντας έκπληκτους τους παριστάμενους.
Με τη μέθοδο αυτή, ο καθηγητής Λούναν, παρουσίασε τον αναφερόμενο χάρτη, όπως ήταν πριν 12.600 χρόνια, και απέδειξε ότι ο τεχνητός δορυφόρος τοποθετήθηκε τοποθετήθηκε σε τροχιά από (λογικά) όντα, που κατοικούν σε έναν από τους πλανήτες <<ΕΨΙΛΟΝ ΒΟΩΤΗΣ>> και σα να μην έφτανε αυτό, τους είπε ότι μέσα στα ανακλόμενα σήματα που λάμβανε συμπεριλαμβανότανε και ένα μήνυμα για την ανθρωπότητα…

«ΑΡΧΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΕΨΙΛΟΝ ΒΟΩΤΗΣ - ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΑΣΤΡΟ - ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ - Ο ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟ – Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΡΕΙΣ – Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ – Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ‘’Μ’’ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ – ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ – Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΣΑΣ».

Σα σημείωση να αναφέρω πως τα στοιχεία που βρήκα, λένε, ότι το άστρο Ε-ΒΟΩΤΗΣ, δείχνει να πεθαίνει και αν μπούμε στη λογική αυτή, είναι πολύ φυσικό οι κάτοικοι του αν υπάρχουν…να έκαναν και να κάνουν προσπάθειες εγκατάλειψής του.
Σύμφωνα με τις θεωρίες και τις μετρήσεις με ραδιοσήματα, η απόσταση που μας χωρίζει από τον άγνωστο συνοδό της Σελήνης είναι 800.000 χιλιόμετρα.
Η δε απόσταση Γης και Ε-ΒΟΩΤΗ ανέρχεται σε 103.000.000 έτη φωτός και βρίσκεται έξω από την περιοχή του γαλαξία μας.

Δε γνωρίζω γιατί, αλλά οι Συνομοσιολόγοι στην Ελλάδα την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία, συνδέουν τον πλανήτη αυτόν με τη Σελήνη και τους ερπετοειδής κατοίκους της.
Τους αναφέρουν δε ως δημιουργούς των θρησκειών και των δογμάτων στη Γη και ότι πίσω από τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, αυτοί κινούν τα νήματα της παγκοσμιοποίησης.

Σχετικές αναφορές περί των θεωριών αυτών με μεγάλη απήχηση, κάνει ο συγγραφέας γνωστός για τις θέσεις του DAVID ICKE, ο οποίος βλέπει τη σχετικότητα με τα παραπάνω που γράφω.
Η συνδεσμολογία της συνομοσίας κατά της ανθρωπότητας καθίσταται πανεύκολη ( αυτό είναι και λίγο ύποπτο…).
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον να προσθέσω μια «ανακάλυψη» μου, από την οποία αν στην πραγματικότητα, τα μισά από αυτά ευσταθούν, τότε το επίθετο Ε-Β-ΡΑΙΟΣ, έχει πολλή μεγάλη σχέση με τον Ε-ΒΟΩΤΗ (δηλαδή ΕΒΡΑΙΟΣ=Ε-ΒΟΩΤΗ (ΑΣΤΡΟ) ΡΕΟΥΝ (ΕΡΧΟΝΤΑΙ)).
Δεν είμαι προκατελημένος με τους Εβραίους και ας φαίνεται το αντίθετο σε πολλά γραφώμενά μου, αλλά απολογούμενος στους επικριτές μου λέω…αν ποτέ μπουν στα μονοπάτια της έρευνας του παραφυσικού, από την αρχαιότητα έως και σήμερα, απλά και όχι επίμονα ας ρίξουν μια ματιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και πιστέψτε με, ίσως γίνουν περισσότερο προκατηλημένοι από εμένα.
Προσπαθώ να δω πάντα με άλλο πρόσωπο τα πράγματα αλλά τα στοιχεία συνηγορούν για την ερπετοειδή εισβολή και ίσως χωρίς να το θέλουν, εμπλέκονται ή τους εμπλέκει και η ανώτερη εθνολογική ομάδα.

Αλλά ας πάμε παρακάτω…

Μια θεωρία λέει ότι το όρος Σινά, δεν ήταν τίποτα σχεδόν ουσιαστικά διαφορετικό από ότι ο Όλυμπος για τους Έλληνες, με τη διαφορά ότι οι μεν πρώτοι επικοινωνούσαν με τους Σεληνιακούς-κρόνιους-βουτίδες-οφίονες κ.α. εξωγήινους (Ιεχωβάς), ενώ οι δεύτεροι με τους Ανδρομέδιους (Ολύμπιους), από τον Σείριο κ.α., κάτι που υποστηρίζεται έντονα από τα Ελληνικά βιβλία αφύπνισης και συνομοσιολογίας, με μεγάλη θα έλεγα αναγνωσιμότητα.

Άλλωστε και οι ρίζες των λέξεων μιλούν από μόνες τους:

Σιν = Σελήνη = Σινά = Σιωνιστές και Όλυμπος με τη ρίζα Λα, Όλυμπος = φωτεινό όρος (λίθος, βράχος) = Έλλην = φωτεινός λίθος = Ελλάς.

Τα παραπάνω συναδούν στο ότι οι δύο αυτές ουσιαστικές φατρίες εξωγήινων, για τους λόγους που αναγνώσατε σε πάμπολα βιβλία, μάχονται η μια την άλλη για το ποιος τελικά θα επικρατήσει στο σύμπαν.
Να είστε σίγουροι ότι αυτή η μονομαχία θα συνεχίζεται μελλοντικά, έως την τελική αναμέτρηση, λεγόμενη ως «Αρμαγεδών».
Ίσως αν παρατηρήσετε την καθημερινή επικαιρότητα με άλλο μάτι, αλλά και την ιστορία γενικότερα, θα δείτε ότι ο πόλεμος αυτός είναι πανάρχαιος και συνεχίζεται έως τα σήμερα…
Δε θα συνηγορήσω ούτε του ενός θεού, ούτε του άλλου ή των άλλων, αλλά τα έργα και οι ημέρες των θεών ή του θεού, αλλά και των λαών των θεών εξωγήινων, αφήνονται στην κρίση του κάθε αναγνώστη.

Ένα στοιχείο που ίσως βοηθήσει στην παιρετέρω έρευνα, είναι ότι στο συμβολισμό της αστρολογίας η Σελήνη σημαίνει ανταπόδοση, αντανάκλαση…ακόμα ότι ημέρα κυριαρχίας στις επτά ημέρες της εβδομάδας, η δεύτερη, έχει σαν κυρίαρχο τη Σελήνη.
Στη χαρτομαντεία «ΤΑΡΟ», η Σελήνη σημαίνει: αυταπάτη, κρυφούς εχθρούς, κρυμμένη ζήλια. Με τη δικαιοσύνη μαζί (άλλο φύλλο ταρό) σημαίνει κακογλωσσιά, άδικη κατηγορία, με το χαρτί του θανάτου σημαίνει άσχημη ψυχική κατάσταση, με τον πύργο ντρόπιασμα, εξαπάτηση, με τους ερωτευμένους το τέλος του ερωτικού δεσμού λόγω απάτης και ψευτιάς.

Η Ελληνική λαϊκή παράδοση μας έχει αφήσει γνώσεις και διδαχές που αν τις ξεκλειδώσεις μπροστά σου, θα ανοιχτεί μια πύλη που θα σε οδηγήσει σε άλλους κόσμους.
Μπορεί να θεωρήσετε λίγο τραβηγμένα όλα αυτά, αλλά υπεύθυνα σας λέω ότι οι περισσότερες αφηγήσεις της λαϊκής μούσας, εμπεριέχουν κωδικοποιημένα μηνύματα και απόλυτες αλήθειες.
Μια μικρή γεύση αυτών που υποστηρίζω, θα σας παραθέσω παρακάτω, εκμεταλλευόμενος τα ατελείωτα στοιχεία, ντοκουμέντα του πατέρα της Ελληνικής λαογραφίας Νικόλαου Πολίτη, καθώς και πληροφορίες που τις ένταξα στα πλαίσια της λαογραφίας που άκουσα ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα.

Οι παρακάτω θρύλοι συνδέονται άμεσα με άλλους παγκόσμιους θρύλους:

Το κατέβασμα του φεγγαριού…

<<Όταν μια μάγισσα θέλει να κάνει μεγάλα και τρανά μαγικά, ρωτά το Φεγγάρι και το διατάζει να αποκριθεί. Και αν το Φεγγάρι δεν απαντήσει, το κατεβάζει με τη βία από τον ουρανό και το καβαλικεύει, το ποδοπατάει το κλωτσάει και το τυραννάει, μέχρι να το κάνει να την υπηρετήσει και να πάρει τις απαντήσεις που θέλει.
Πολλές φορές το Φεγγάρι αντιστέκεται και από τα μαρτύριά του μουγκρίζει και το μούγκρισμα του το ακούν πολλοί…κυρίως μάλιστα αν είναι νύχτα με τρομερή κακοκαιρία.
Όποιος το ακούσει και δεν είναι μάγος, παθαίνει μεγάλο κακό και τρελαίνεται (Σεληνιάζεται), ή μουγκαίνεται ή τυφλώνεται και αυτό γίνεται γιατί στα μαρτύρια του φεγγαριού, τη μάγισσα παραστέκουν οι Διάβολοι, οι οποίοι τριγυρίζουν γύρω της και της ζητούν την άδεια για να βλάψουν τον κόσμο και αλίμονο σε όποιον βρεθεί μπροστά αν τους δώσει την άδεια η μάγισσα.
Ύστερα από αυτά το φεγγάρι όταν καμιά φορά το προσκαλέσει η μάγισσα να κατέβει, κατεβαίνει γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.
Κατεβαίνει όμως με τόσο θυμό, που όπου και αν πέσει, ανοίγει λάκκωμα (κρατήρα-τρύπα) και ότι τύχει κοντά το κάνει κομμάτια και από την τρύπα που κάνει φτάνει στην άλλη πλευρά της γης, όπου ανεβαίνει ξανά στον ουρανό>>.


Το άρμεγμα του Φεγγαριού…

Οι μάγισσες καμιά φορά και οι μάγοι, κατεβάζουν το Φεγγάρι από τον ουρανό σα γελάδα και το αρμέγουν. Με το γάλα αυτό φτιάχνουν πολλών ειδών μάγια δυνατά, προπάντων για την αγάπη μιας γυναίκας ή ενός άντρα.
Όταν το κατεβάζουν, θολώνει ο ουρανός, σκοτεινιάζει παντού, η γη μουγκρίζει και οι διάβολοι τρέχουν στη Μάγισσα και την παρακαλούν να τους αφήσει να βλάψουν τους ανθρώπους.


Η Μαυράδα του Φεγγαριού…

Τον καιρό που ο ουρανός ήταν κολλητά με τη γη, ένας κακός άνθρωπος έριξε μια φορά ασβουνιά(ακαθαρσίες-κοπριές), εις το πρόσωπο του θεού και αυτή κόλλησε στο φεγγάρι.
Από τότε έμειναν εις αυτό τα σημάδια που έχει έως και τώρα.
Εθύμωσε λοιπόν ο ουρανός γιατί και άλλα κακά του είχαν καμωμένα οι άνθρωποι και είπε στη θάλασσα να του δώσει ύψος και να της δώσει εκείνος βάθος και από τότε το ύψος του ουρανού είναι ίσο με το βάθος της θάλασσας.
(Σχετικός μύθος με κάποιες διαφορές, λέγεται ότι τα μαύρα σημάδια (σκιές)είναι ο Κάϊν, που είναι καταδικασμένος να βάζει τα κόκκαλα του αδελφού του (Άβελ), σε τρύπιο καλάθι.
Σα βλέπει ότι του πέφτουν τα κόκκαλα από το καλάθι, καίγεται, τον καίει όμως και η πυρά του φεγγαριού και τον μαυρίζει).



Επιστρέφοντας με μια μικρή στάση που έκανα στην Ελληνική λαογραφία, θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στην παρακάτω αναφορά, που φαίνεται και αποκαλύπτεται ένα κομμάτι της συνομωσίας κατά των ανθρώπων.
Ψάχνοντας μέσα στο διαδύκτιο έπεσα πάνω σε κάτι, που έμοιαζε κατά την εμφάνισή του με θρησκευτικό σάϊτ (ιστοσελίδα).
Από αυτό, που έτυχε να βρω, μας δίνονται κάποια στοιχεία που θα μας κάνουν να σκεφτούμε…

Σε αυτήν την ιστοσελίδα-μανιφέστο που είχε το όνομα ΝΟΥΛΗ (ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ) ΤΟΥ ΘΕΟΥ, εκδότης και συνάμα συγγραφέας φαίνεται να είναι ο ίδιος ο θεός!

Ναι αλλά ποιος θεός;
Μα φυσικά…ο οργίλος θεός του Ισραήλ και κατά επιβολή του κόσμου τούτου Ιεχωβάς.
Στην επιστολή του αυτή ο θεός, που προσέξτε την έχει κοινοποιήσει μέσω της επαφικής Νούλης σε όλες τις εκκλησίες του κόσμου, σε όλα τα Μ.Μ.Ε. της Ελλάδας, καθώς και σε όλη την πολιτική ηγεσία της χώρας μας, μας ενημερώνει σχετικά για το πώς θα έρθει και αυτός και οι στρατιές του, φυσικά με ιπτάμενα οχήματα από ψηλά.

Το είδος των σκαφών βέβαια καθώς και το τι θα πάθουμε εμείς, οι ολιγόπιστοι και γενικά ο κόσμος στη νέα γη και στο νέο κόσμο, όπου μας τάζει να πάμε…δεν ξέρουμε!
Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προβληματιστείτε με τα σενάρια που ακολουθούν, τα οποία είναι επιταγή θεού και πρέπει να πληρωθούν…



Στις 17/01/2001 μια επιστολή καθοδηγούμενη από τη φωνή του παντοκράτορα θεού σας (των επτά βροντών), θα έπρεπε λογικά να συνταράξει το Πανελλήνιο.
Μεγάλη έμφαση δόθηκε στα ΜΜΕ, στις κρατικές υπηρεσίες αλλά και στους θρησκευτικούς και όχι μέντορες, που κατοικοεδρεύουν οπουδήποτε και όχι μόνο στην Ελληνική επικράτεια.
Η παρούσα επιστολή στάλθηκε ονομαστικά σε εκκλησίες, ιδρύματα, ΜΜΕ, καθώς και προσωπικά σε όλους τους αρχηγούς των θρησκειών και Μυστικών εταιρειών στην Ελλάδα.
Η επιστολή με τον τίτλο «ανοικτό βιβλίο», προειδοποιεί και ουσιαστικά προκαταβάλει με τα λεγόμενά της τα μέλλοντα στον Ελλαδικό χώρο, την εμφάνιση UFO με τριγωνικό σχήμα, καθώς και την έλευση του «Χριστού» ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο. Με τελεσίγραφο λοιπόν που έληξε στις 29 Φεβρουαρίου 2001, ανοικτά ο θεός- Ιεχωβάς μέσω της επαφικής εκπροσώπου του Νούλη, απαιτεί απαντήσεις από την ορθόδοξη εκκλησία και όχι μόνο, όπως προανέφερα, για το αν πιστεύουν την εκπρόσωπο του στον κόσμο αυτό (αυτήν δηλαδή) και μας καλεί να πάρουμε τις ευθύνες μας, διότι σκοπεύει να πάρει τις δικές του…


Οι αποδεκτές:

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών,Ιερά Σύνοδος Αθηνών 3. Ορθόδοξη κίνηση πανελλήνια αδελφότητα Αθηνών, 4. Megachannel Αθηνών, 5. Αντένα Ελλάς, 6. Σκάϊ Αθήνα, 7. Ερτ1 Ελλάς, 8. Μερικές εφημερίδες Ελλάδος, 9. Βιβλική Εταιρεία Ελλάδος, 10. Πατριαρχείο Ιεροσολύμων κ. Διόδωρος, 11. Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας κ. Παρθένιος, 12. Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, 13. Εκκλησία της Γεωργίας κ. Ηλίας β’, 14. Εκκλησία της Βουλγαρίας κ. Μάξιμος, 15. Εκκλησία της Ρουμανίας κ. Θεόκτιστος, 16. Ιερά Αρχιεπισκοπή Βελιγραδίου και Καρλοβικίου κ. Παύλος, 17. Μητρόπολις Κεντρικής Αμερικής κ. Χριστόφορος, 18. Μητρόπολις Νέας! Γκρατσάνιτσας κ. Ειρηναίος, 19. Επισκοπή Βουδιμίου κ. Δανιήλ, 20. Επισκοπή Νύσσης κ. Ειρηναίος, 21. Εκκλησία της Ρωσίας κ. Αλέξιος Β’, 22. Πατριαρχείο Αντιόχειας κ. Ιγνάτιος, 23. Επίσκοπος Αλμύρας κ. Γαβριήλ, 24. Επίσκοπος Καισαρείας κ. Αντώνιος εν Μεξικό, 25. Επίσκοπος Σεργιουπόλεως κ. Γεώργιος εν Ρίο ντε Ζανέϊρο, 26. Επίσκοπος Αυστραλίας λ. Γαβριήλ εν Αυστραλία, 27. Επίσκοπος Άρκα κ. Κύριλλος εν Αργεντινή, 28. Επίσκοπος Σαλαμίνας κ. Σέργιος εν Χιλή.

Το «ανοικτό βιβλίο», περιέχει τρία μέρη, τα οποία απασχολούν από τη σοφία του Σολομώντα και ρητά, ρήσεις της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, μέχρι έσχατα προμηνύματα, αλλά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που μπορώ να αναφέρω είναι αποσπάσματα και παράδοξα σενάρια, εν συντομία, που θα επιβεβαιώσουν τις σκέψεις μου ότι ο Ιεχωβάς θα μπορούσε να είναι Εξωγήινος!
Η επαφική Νούλα, ή Νούλη, στον πρόλογό του ανοικτού βιβλίου(του θεού) μας αναφέρει ότι ο θεός…ξεκίνησε να έχει επικοινωνία μαζί της, το Νοέμβριο του 1989, μια εβδομάδα προτού πέσει το τείχος του Βερολίνου.


Όταν το Άγιο Πνεύμα όπως ισχυρίζεται, άρχισε να της μιλάει, στην περιοχή που έμενε, πολλές φωτεινές νεφέλες εμφανίστηκαν στον ουρανό σε σχήμα τριγωνικό!
Πράγματι από την έρευνά μου, κατά την περίοδο στο τέλος του 1989 προς 1990, φαίνεται ότι είχαμε παγκοσμίως μια εμφάνιση τριγωνικών ΑΤΙΑ(UFO), στον ουρανό της Ευρώπης γενικότερα.
Ο θεός κατά τα λεγόμενά της, της εξήγησε πως θα επέλεγε μια γυναίκα στη Γη, για να κάνει το θέλημά Του αλλά και να προφυλάξει το λαό Του, από κάθε έθνος και φυλή.
Η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου Ιησού Χριστού είναι πια πολύ σύντομη.
Στη συνέχεια την ενημέρωσε πως όλες οι προφητείες της Αγίας Γραφής εκπληρώνονται στις μέρες μας.
Της φανέρωσε ακόμα, πως ο Κύριος Ιησούς Χριστός, θα έρθει να μας παραλάβει σε φωτεινές νεφέλες, πως μια καινούργια γη και καινούργιοι ουρανοί είναι έτοιμοι να μας αποδεχτούν, πως η ζωή μας θα είναι σ’αυτήν την καινούργια γη, πως θα βασιλεύει η αγάπη και πως ο θεός θα μιλάει σε όλο το λαό Του μέσω του Αγίου Πνεύματος Του.
*Παρατήρηση…Πιστεύω ότι για κάποιους σκόπιμους λόγους γίνεται αναφορά στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, ώστε να μπερδέψει, τους αναγνώστες της επιστολής και να μην αναφέρεται συνέχεια το όνομα ΙΕΧΩΒΑΣ ή Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΒΡΟΝΤΩΝ.
*Στη συνομωσιολογία υπάρχει ένα τέτοιο σενάριο που προβλέπει ότι σε κάποιο μεγάλο κομήτη ή στη Σελήνη!, θα πραγματοποιηθεί μια προβολή της μορφής του Χριστού…κάτι σα γιγαντοοθόνη δηλαδή, την οποία θα βλέπει όλος ο πλανήτης.

Ο Χριστός-μεσσίας θα καλεί σε αντίσταση κατά… «προσέξτε»!, των κακών εξωγήινων που θα έρθουν στη γη και θα ωθεί σε μια μαζική φυγή με τα Χριστεπώνυμα σκάφη.

Το σχέδιο αυτό ονομάζεται…«Μονάρχης».

Τον τελευταίο καιρό φοριέται πολλή η ιδέα (στους οπαδούς του NEW AGE)ότι Ο Χριστός είναι Εξωγήινος .



Ματθαίον κεφ. 24:30-31
Και τότε θα φανεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου στον ουρανό και θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης και θα δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού μαζί με δύναμη και πολλή δόξα.
Και θα αποστείλει τους αγγέλους του με δυνατή φωνή σάλπιγγας και θα συγκεντρώσει τους εκλεκτούς του, από τους τέσσερις ανέμους, από τις άκρες των ουρανών μέχρι τις άλλες άκρες τους.



Στη συνέχεια ο θεός!, εξηγησε τι συμβολίζει το τρίγωνο στο θρησκευτικό κόσμο, και επίσης, τι σημαίνει πως η γυναίκα θα πατήσει το κεφάλι των δράγων.
Η Νούλη του απάντησε πως δεν ήξερε τι σημαίνουν αυτά και τότες ο θεός της ζήτησε να πάει να κάνει αυτές τις ερωτήσεις στον ορθόδοξο ιερέα της περιοχής της.
Αυτή λοιπόν πήγε, τον βρήκε και του είπε πως είχε κάποιες απορίες επειδή διάβαζε την Αγία Γραφή και ήθελε να του κάνει ορισμένες ερωτήσεις.
Και αυτό γιατί ο θεός δεν ήθελε να της φανερώσει, τι ακριβώς της συμβαίνει.
Τον ρώτησε λοιπόν, τι θα πει πως η γυναίκα θα πατήσει το κεφάλι των δράγων και της απάντησε…πως αυτή η προφητεία αναφέρεται στη Δευτέρα παρουσία του Κυρίου Ιησού Χριστού και πως μια γυναίκα, θα διαλεγότανε μέσα από το λαό, για να κάνει το Θέλημα του Θεού.

Του ζήτησε ακόμα εξηγήσεις για το τρίγωνο στο θρησκευτικό κόσμο και της είπε ότι στην ορθόδοξη εκκλησία, όπως και στην καθολική, το τρίγωνο συμβολίζει το Μάτι του Θεού ή το Μάτι του Χριστού. *Και …τα πάντα συνδέονται.

Δίδαγμα για κατηχούμενα παιδία στην Εκκλησία του θεού στο κινγκστον της Ν.Υ προσπαθήστε να καταλάβετε τη θέλει να σας πει το παραπάνω σκίτσο.

Του ανέφερε επίσης μια είδηση από τη Σοβιετική Ένωση, για έναν γίγαντα τριών μέτρων, που κατέβηκε από μια τεράστια νεφέλη και όλοι φοβήθηκαν και της απάντησε ο ορθόδοξος ιερέας, πως αυτό ήταν ένα από τα σημεία των καιρών πριν τη Δευτέρα Παρουσία.
*Σημ.σχετικο παρομοιο περιστατικο αναφερθηκε και στην Ελληνικη επικρατεια στην περιοχη Χρυσοπετρα του Κιλκις οπου παραθετω και το παρακατω αποκομα της εφημεριδας.


Σε συνεχεια Το Άγιο Πνεύμα του «Θεού», της είπε πως όλα αυτά τα σημεία εκπληρώνουν τις προφητείες και άρχισε να της εξηγεί.

‘’Η Νούλη ξεκινά λοιπόν την αναπαραγωγή των όσων άκουσε, λέγοντας σε όσους δεν πιστεύουν,πως ο θεός του Ισραήλ είναι ζωντανός!’’

Το μυστικό σχέδιο του Θεού… ξεδιπλώνεται!


Ο Θεός αρχίζει να της μιλάει για το τείχος του Βερολίνου, καθώς και για την πτώση του κουμμουνισμού στην Ε.Σ.Σ.Δ.
Στη συνέχεια αναφέρεται στη ρύπανση της θάλασσας, για τα ψάρια που ψοφάνε, τους καταστροφικούς τυφώνες που αυξάνονται, τους δυνατούς ανέμους και γενικότερα για τα παράξενα γεωλογικά φαινόμενα που ταλανίζουν τη Γη.
Αναφέρει ακόμα τους πολέμους του Ευφράτη (Ιράκ) και στις πάρα πολλές εμφανίσεις σε πολλά μέρη της γης, φωτεινών νεφελών, που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι είναι αυτά που πετάνε στον ουρανό;
Ο Θεός αποκαλεί τον εαυτό του «Θεό του Ισραήλ» και λέει ότι είναι το Α και το Ω.
Θα σκορπίσω το Άγιο Πνεύμα Μου σε όσους πιστέψουν σ’αυτόν το Λόγο.
Οι νέοι θα βλέπουν οράματα, οι γέροντες θεϊκά όνειρα, θα υπάρχουν σημεία πάνω στον ουρανό και σημεία πάνω στη γη, πριν έρθει η μέρα της κρίσεως Μου.
Τα σημεία στον ουρανό είναι οι φωτεινές νεφέλες που σχηματίζονται.
Μόνο όσες έχουν τριγωνικό σχήμα έρχονται από ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΟ
(παρατήρηση: ίσως θα μπορούσαμε να μάθουμε τα αλλά, από πού έρχονται σε άλλη επικοινωνία).

Τα σημεία στη γη, είναι οι εκπληρώσεις όλων των προφητειών της Παλαιάς Διαθήκης, της Καινής Διαθήκης και της Αποκάλυψης.
Πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν πράγματι είναι το Άγιο Μου Πνεύμα που μιλάει στον άνθρωπο;
Όταν το Άγιο Πνεύμα του Θεού σας μιλάει, δίνει δόξα στο Θεό, το Θεό του Ισραήλ, του Αβραάμ, στον αιώνιο θεό Γιαχβέ και σας λέει πως ο Ιησούς είναι ο Χριστός, χρισμένος του Θεού. Αιρετικός είναι όποιος δεν αγαπάει το Θεό, όποιος λέει πως δεν υπάρχει.
Όποιος δε δέχεται πως ο Ιησούς είναι ο Χριστός που έγινε άνθρωπος, που σταυρώθηκε για τις αμαρτίες των ανθρώπων και αναστήθηκε την τρίτη ημέρα.
Και όσοι δε δέχονται το θεό του Ισραήλ, σαν ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
Όσοι πιστεύεται θα παρθείτε όπως ο Ενώχ και ο Ηλίας, χωρίς να γνωρίσετε θάνατο.
Θα μεταφερθείτε δε στην καινούργια γη και στους καινούργιους ουρανούς, γιατί εδώ όλα θα καταστραφούν από τη φωτιά.
Όλα θα γίνουν όπως την εποχή του Νώε:
Πρώτα μπήκε ο Νώε με την οικογένειά του στην κιβωτό και μετά ήρθε ο κατακλυσμός.
Και όπως έγινε στα Σόδομα και στα Γόμορα:
Πρώτα έφυγε ο Λωτ με την οικογένειά του και μετά ήρθε η καταστροφή.
Το ίδιο θα γίνει και τώρα.
Πρώτα θα φύγει ο Λαός Μου σε νεφέλες και μετά θα καεί η γη.
Και θα δείξω τέρατα στους ουρανούς κι επάνω στη γη, αίμα και φωτιά και αναθυμίαση καπνού.
Ο ήλιος θα μεταστραφεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, πριν έρθει η ημέρα, η μεγάλη και η επιφανής. Και οποιοσδήποτε επικαλεστεί το όνομά του Κυρίου, θα σωθεί, επειδή στο βουνό Σιών και στην Ιερουσαλήμ, θα είναι η σωτηρία.

Ο Επουράνιος Τριαδικός Θεός σας.



Κατά το έτος 1995, η παράξενη αυτή γυναίκα ισχυρίστηκε ότι επισκέφτηκε τον ορθόδοξο Πατριάρχη της Ιερουσαλήμ, ο οποίος της είπε κατά τα λεγόμενά της, να ακολουθεί τις υποδείξεις του Θεού.
Η ίδια ισχυρίζεται ότι δόθηκαν κάποια μυστήρια στον Έλληνα Πατριάρχη και σε όλους τους άλλους υπεύθυνους στα Ιεροσόλυμα, την ίδια εποχή, που περιέχουν τον Αντίχριστο ή το 11 το τερατάκι, τις σάλπιγγες, τον Άνομο με το βδέλυγμα της ερημώσεως, το θηρίο από ατσάλι και πηλό του Δανιήλ, τη μεγάλη Βαβηλωνία καθισμένη πάνω στο κόκκινο θηρίο.
Με ασφάλεια και ειρήνη, για το πώς θα παρθεί ο Λαός του Θεού, ο Έλληνας ορθόδοξος Πατριάρχης, φύλακας του Πανάγιου Τάφου, έλαβε τα μυστήρια και της λέει: είναι από το Θεό!
Η 6η σάλπιγγα (Αποκάλ. 9:13-21, 10:1-11, 11:14, Δανιήλ: 12:1-4, 12:7-10, Ζαχαρίας κεφ. 5)

Μετά τον πόλεμο στον Ευφράτη, που ήδη αναφέραμε ότι έγινε, παρουσιάζεται ένας Ισχυρός Άγγελος, ντυμένος με μια νεφέλη και γύρω από το κεφάλι του, το ουράνιο τόξο.
Κρατάει στο χέρι του ένα Ανοιχτό Βιβλίο και ορκίζεται ‘’Εις το όνομα του Θεού, δίνω όρκο πως δε θα υπάρξει πια άλλη καθυστέρηση’’ αλλά όταν σαλπίσει η 7η σάλπιγγα, θα ολοκληρωθεί το μυστικό σχέδιο του Θεού.
Αποκάλυψη 10: 6-7: Ο Άγγελος συμβολίζει έναν αγγελιοφόρο του Θεού.

Η νεφέλη με την οποία έρχεται ντυμένος, συμβολίζει πως έρχεται με τη δόξα του Θεού.
«Όταν ο Θεός άρχισε να μου μιλάει, εκεί που μένω πάρα πολλές φωτεινές νεφέλες με σχήμα τριγωνικό εμφανίστηκαν στον ουρανό.

Στα δημοσιεύματα των εφημερίδων το Νοέμβρη του 1989, γράφτηκε ότι για όλο τον πλανήτη ήταν η πιο σημαντική χρονιά εμφάνισης U.F.O. και στην ποσότητα και στη διάρκεια, από όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους σε άλλες περιόδους». Το ουράνιο τόξο γύρω από το κεφάλι του σημαίνει πως φέρνει ένα μήνυμα αγάπης για τα παιδιά του Θεού, για να τους δυναμώσει την πίστη τους και την αγάπη τους προς το Θεό και τις εντολές Του.
Και με το χαρμόσυνο μήνυμα ότι ο Θεός θα προστατέψει το Λαό Του, όπως ανέκαθεν.
Όταν ο Άγγελος ορκίζεται, πως ‘’Εις το όνομα του Θεού, δίνω όρκο ότι δε θα υπάρξει πια άλλη καθυστέρηση’’, σηκώνοντας το δεξί του χέρι, αυτό δείχνει καθαρά ότι ο Ερχομός του Κυρίου Ιησού Χριστού και όλες οι προφητείες θα εκπληρωθούν ταχέως.
Ο όρκος ότι ‘’άλλη καθυστέρηση δε θα υπάρξει πια εις το Όνομα του Θεού’’, είναι ήδη Εκπληρωμένος.

Το 1990, ο Θεός της ζήτησε να ετοιμάσει μια βιντεοκασέτα, με τρία φυλλάδια από κείμενα του Ανοιχτού Βιβλίου.
Ντυμένη στα άσπρα, της ζήτησε να σηκώσει το δεξί της χέρι κρατώντας το Ανοιχτό Βιβλίο και να ορκιστεί πως άλλη καθυστέρηση δε θα υπάρξει εις το Όνομα του Θεού.
Αυτά σταλθήκανε σε όλα τα προξενεία όλων των κρατών, λίγο πριν αρχίσει ο πόλεμος στο Ιράκ, στον Ευφράτη.

Προσοχή! Το βιβλίο ήταν σφραγισμένο και ο ίδιος ο Θεός, δίνει τα μυστήρια του βιβλίου.
Γι’ αυτό κι ονομάζεται ‘’Ανοιχτό Βιβλίο’’, διότι δεν είναι πλέον σφραγισμένο, αλλά θα ανοιγότανε στον έσχατο καιρό.(Δανιήλ κεφ. 12:4, Δανιήλ κεφ. 12:9, Αποκάλυψης κεφ. 10:4).
Μας ενημερώνει επίσης, αυτός ο ισχυρός Άγγελος, ότι όταν σαλπίσει η 7η σάλπιγγα, τότε όλο το Μυστικό Σχέδιο του Θεού θα είναι τετελεσμένο, θα έχει δηλαδή ολοκληρωθεί.
Έχει παγκόσμια αποστολή ο Ισχυρός Άγγελος, διότι το ένα του πόδι είναι στη γη και το άλλο στη θάλασσα. Και το πρόσωπό του είναι σαν τον ήλιο.
Όλη η γη θα δει τον Ισχυρό Άγγελο, σαν τον ήλιο που λάμπει και έτσι θα επιτρέψει ο Θεός να λάμψει σαν τον ήλιο και το περιεχόμενο του ‘’Ανοιχτού Βιβλίου’’.
Όλα τα παιδιά του Θεού, θα χαρούνε και θα πάρουνε καινούργιες δυνάμεις από το περιεχόμενο του ‘’Ανοιχτού Βιβλίου’’ που κρατάει ο Ισχυρός Άγγελος.
Η επτά βροντές είναι συμβολικά η φωνή του ίδιου του Θεού.
Ο ίδιος ο Θεός καθοδηγεί τον Ισχυρό Άγγελο, για την παγκόσμια αποστολή για να δοθεί και να ακουστεί παγκοσμίως το περιεχόμενο του ‘’Ανοιχτού Βιβλίου’’.


Επίσης ο Ισχυρός Άγγελος θα δώσει το ‘’Ανοιχτό Βιβλίο’’ στα δύο ελαιόδεντρα του Θεού, τους δύο Μάρτυρες της 6ης σάλπιγγας της Αποκάλυψης του Ιωάννου.
Οι δύο Μάρτυρες θα πάνε να πάρουνε το ‘’Ανοιχτό Βιβλίο’’ από τα χέρια του Ισχυρού Αγγέλου γιατί «πρέπει πάλι να προφητέψουν σε λαούς και έθνη, σε γλώσσες και σε πολλούς βασιλιάδες».(Από 10:10). Δανιήλ 12:5-6, Ζαχαρίας κεφ. 4:11:14.
Και θα μετρηθεί ο Ναός του Θεού και το θυσιαστήριο.
Ο Ναός του Θεού είναι στα πλαίσια που αρχίζουνε οι δύο Μάρτυρες το έργο τους.
Ο Ναός του Θεού είναι η εκκλησία του Χριστού, εκεί που σταυρώθηκε, εκεί που αναστήθηκε.
Είναι η εκκλησία του Πανάγιου Τάφου στα Ιεροσόλυμα και όχι ίσως ο Ναός του Σολομώντος, όπως πολλοί πίστεψαν.
Και θα δοθεί στους δύο μάρτυρες του Θεού να προφητέψουν για 1260 ημέρες. Και αν κάποιος θέλει να τους βλάψει, βγαίνει από το στόμα τους φωτιά και κατατρώει τους εχθρούς τους.
Αυτοί έχουν τη δύναμη να κλείσουν τον ουρανό, για να μη βρέχει κατά τις ημέρες της προφητείας τους και να χτυπήσουν τη γη με κάθε πληγή, όσες φορές το θελήσουν.
Οι δύο άντρες αυτοί διαλεγμένοι από το Θεό, θα έχουν τη δύναμη του Μωυσή, όταν πήγε και βρήκε το Φαραώ.
Τότε που ο Θεός χτύπησε την Αίγυπτο με πληγές για να ελευθερωθεί ο Ιουδαϊκός λαός από τη σκλαβιά.
Οι δύο αυτοί μάρτυρες θα έχουν όλη τη δύναμη, μέχρι να ακουστεί το ‘’Ανοιχτό βιβλίο’’ και να εκτελεστεί όλο το Μυστικό σχέδιο του Θεού, που δίνεται στον Ισχυρό Άγγελο από τον ίδιο το Παντοκράτορα Θεό.
Θα είναι τα δύο τα ελαιόδεντρα, οι δύο Μάρτυρες υπό την προστασία του Θεού, έως ότου τελειώσουν το Μεγάλο τους Έργο.
Τότε μόνο θα επιτρέψει ο Θεό να τους σκοτώσει το «θηρίο».
Επί τρεισήμισι μέρες κάθε μάτι θα βλέπει τα πτώματά τους στην πλατεία.
Η έκφραση «κάθε μάτι», εννοεί την τηλεόραση, γιατί ο Θεός γνώριζε πως οι άνθρωποι θα βλέπουν μ’αυτό τον τρόπο τα παγκόσμια γεγονότα.
Και μετά από τρεις μέρες και μισή, μια φωνή δυνατή θα τους πει:
‘’Ανεβείτε εδώ επάνω’’.
Και θα ανέβουν μέσα σε μια φωτεινή νεφέλη στον ουρανό.
Και όλοι θα χτυπιούνται έντρομοι.
Όλα όσα βλέπετε να εκπληρώνονται σήμερα στη γη, είναι πολύ σημαντικά και οι ΄΄βασιλιάδες΄΄ (υπεύθυνοι κρατών), πρέπει να είναι έτοιμοι.
Οι δύο μάρτυρες θα τους επισκεφτούν και θα τους ζητήσουν να κάνουν την επιλογή τους.
Πρέπει καλά να σκεφτούν πριν αποφασίσουν.
Οι βασιλιάδες και οι αρχηγοί κρατών έχουν δύο επιλογές:
Ή θα δεχτούν να κάνουν το θέλημα του Θεού και θα γίνει ότι έγινε και στη Νινευή, ή δε θα δεχτούν να κάνουν το Θέλημά Του και τότε θα γίνει ότι έγινε και στην Αίγυπτο, την εποχή του Μωυσή όταν πήγε να βρει το Φαραώ.
Η Νινευή ήταν μια πόλη, όπου ο προφήτης του Θεού Ιωνάς, πήγε να αναγγείλει, όπως του είχε ζητήσει ο Θεός, ότι η πόλη θα καταστρεφόταν αν ο λαός της δε μετανοούσε και δεν επέστρεφε προς το Θεό.
Τότε ο Βασιλιάς της και ο λαός της φοβήθηκαν και αποφάσισαν με σοφία να επιστρέψουν προς το Θεό και τους Νόμους Του.
Και είδε ο Θεός τη μετάνοιά τους και δεν κατάστρεψε την πόλη τους. (Ιωνάς κεφ. 3).

Με τον Μωυσή ήταν διαφορετικά.
Ο Θεός τον έστειλε στην Αίγυπτο για να απελευθερώσει το λαό Του, που είχαν καταντήσει σκλάβοι.
Ο Φαραώ δεν ήθελε όμως να ακούσει και να εκτελέσει το Θέλημα του Θεού.
Τότε ο Θεός χτύπησε την Αίγυπτο με διάφορες πληγές (Έξοδος κεφ. 7 έως 12).

Σήμερα αν οι βασιλιάδες δεχτούν να κάνουν με πίστη το Θέλημα του Θεού, ελευθερώνοντας τα τηλεοπτικά κανάλια για δύο ώρες κάθε μέρα επί μία εβδομάδα, ώστε να ακουστεί το ‘’Ανοιχτό Βιβλίο’’ με τρόπο ουδέτερο σε όλη τη γη και να μπορέσει ο άνθρωπος με απόλυτη ελευθερία να ακούσει το περιεχόμενό του.

Έτσι ο καθένας θα κάνει την προσωπική του επιλογή και θα ετοιμάσει τον εαυτό του, για να υποδεχτεί τον Κύριο Ιησού Χριστό.
Αν το δεχτούν αυτό οι βασιλιάδες της γης, τότε θα γίνει ότι και στη Νινευή.
Αν δε δεχτούν να κάνουν το θέλημα του Θεού, τότε θα έρθουν πληγές για να τους υποχρεώσουν.
Να επιτραπεί λοιπόν:

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

Γι’αυτό όλοι είστε υπεύθυνοι για την απόφαση που θα πάρουν οι «βασιλιάδες» σας, απέναντι στη Θεϊκή έκκληση.
Το 1986 έγινε ένα σημαντικό θρησκευτικό γεγονός.
Για πρώτη φορά συγκεντρώθηκαν και έκαναν διάλογο εκπρόσωποι όλων των δογμάτων του πλανήτη.
Ο Θεός θα ήθελε όλοι οι εκπρόσωποι του να ενωθούν και να συζητήσουν τις εκπληρώσεις των προφητειών καθώς και τα σημεία που αναγγέλουν τη Δεύτερη Έλευση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και το περιεχόμενο του ‘’Ανοιχτού Βιβλίου’’.
Πρέπει όλοι μαζί να προετοιμάσουν το λαό.
Ο Θεός τους το ζητάει με βάση το ‘’Ανοιχτό Βιβλίο’’ της 6ης σάλπιγγας και της Καινής Διαθήκης του Χριστού.
Ο Θεός είναι Θεός της αγάπης και ετοίμασε καινούργια γη και καινούργιους ουρανούς, όπου θα κυβερνούν η δικαιοσύνη και η αγάπη.
Όλοι θέλουμε να ζήσουμε σε έναν καλύτερο κόσμο.
Εξαρτάται από τη πίστη μας στο Θεό και τη διαγωγή μας απέναντι στο Λόγο Του.
Να θυμάστε ότι στην 6η σάλπιγγα, ο Θεός αποκαλύπτει το περεχόμενό του Ανοιχτού Βιβλίου και δίνει τις ερμηνείες για το Μυστικό Σχέδιο στον Ισχυρό Άγγελο, ΟΧΙ ΠΡΙΝ.
Αν ακουστεί η 7η σάλπιγγα, τότε το Μυστικό Σχέδιο του Θεού θα έχει ολοκληρωθεί.
(Αποκάλυψη 11: 15-19).


Η Νούλη επισημαίνει πως ο Θεός της είπε ότι οι φωτεινές νεφέλες που αναφέρονται σε όλη την Αγία Γραφή, είναι τα ‘’ιπτάμενα αντικείμενα’’ που εμφανίζονται σε όλη τη γη και που ως τώρα οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την προέλευσή τους.

Πάντα εμφανίζονταν σε όλη την ιστορία, στους πολέμους και όσες φορές γίνονταν σημαντικά ιστορικά γεγονότα.
Εμφανίζονται στον ουρανό και μας επιτρέπουν να τα βλέπουμε.

«Μόνο όμως όσα έχουν σχήμα τριγωνικό είναι του Θεού»

Στη συνέχεια, η επικοινωνία που είχε με το Θεό, αναφέρει ότι της ζήτησε να έρθει στην Ελλάδα, ώστε να προσπαθήσει να συναντήσει τον αρχιεπίσκοπο της Ελλάδας για να δει αν θα τη δεχτεί!, και να προσπαθήσει να έρθει σε επαφή και με τους υπόλοιπους ορθόδοξους θρησκευτικούς υπεύθυνους κυρίως στις μεγάλες πόλεις!
Έπειτα θα ζητήσει μια συνομιλία με τον πρόεδρο της Ελλάδος και τον πρωθυπουργό, ώστε να δει αν θα τη δεχτεί.
Ο σκοπός του ταξιδιού της στην Ελλάδα έχει σκοπό την ετοιμασία του λαού του Θεού…, για το πώς θα ετοιμαστεί ο κλήρος του Θεού στα μελλούμενα, αλλά και για ποιες αιτίες ο Θεός διάλεξε τον Ελληνικό λαό, για να γίνει παράδειγμα προς τα άλλα έθνη!


Δεν γνωρίζω αν τελικά η επίσκεψη έγινε με άλλους μητροπολίτες ή πολιτικούς άρχοντες του τόπου.

Το μόνο που μπόρεσα να μάθω εγώ σαν ερευνητής, ήταν το ηλεκτρονικό μήνυμα ( e-mail), απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπος της αρχιεπισκοπής στη θεοκίνητη Νούλα…το οποίο και παραθέτω αυτούσιο…


Απάντηση της Ορθοδόξου Εκκλησίας της 21 Μαρτίου 2002:


Ο Makariotatos den exei xrono gia synantiseis me thema ta oramata. Afta einai themata tou pnevmatikou sas, ston opoio kai na apotantheite. O kyriow na sas stekei.

Pan drakopoulos.


Τελειώνοντας η Νούλη αφήνει να εννοηθεί, ότι αν γίνει κάτι, η αρχή του, θα ξεκινήσει από την Ελλάδα.

Δεν έχουν λέει σημασία οι πληγές, (οι πρώτες πληγές για την Ελλάδα θα είναι η σφραγίδα του Θεού, ότι το ‘’Ανοιχτό Βιβλίο’’ και το έργο είναι οδηγημένο από τις «επτά βροντές», δηλαδή από τον ίδιο το Θεό…
Για αυτό όλη η ανθρωπότητα θα χαρεί!, όταν τις δει να εκπληρώνονται στην Ελλάδα!.
Οι τρεις πρώτες θεϊκές πληγές θα έχουν σχέση με το έργο των δύο μαρτύρων, αρχίζουνε από την Ελλάδα και ο χρόνος είναι κοντά…

(πρώτα οι πλημμύρες, έπειτα οι σεισμοί, έπειτα οι ακρίδες).


ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Διογένης



Θέλω να τελειώσω εδώ τις σκέψεις μου σχετικά με το θέμα , Ιεχωβάς-Θεός-Εξωγήινος.
Δεν αντέχω όμως να μη σας δώσω δύο ακόμα στοιχεία, γιατί μην νομίζετε ότι μόνο η παράξενη Νούλη έχει τέτοιες ιδέες για το ότι ο Θεός-Ιεχωβάς είναι εξωγήινος.
Για θυμηθείτε παρεπιμπτώντος, το σάλο που δημιούργησε η Αίρεση των Ραελιανών, του Γάλλου πρώην δημοσιογράφου, ονόματι Κλόντ Βοριλόν, ο οποίος είχε εγκατασταθεί στο Κεμπέκ και αποκαλούσε εαυτών Ραέλ(ΡΑ-ΕΛ).
Αυτοπαρουσιαζόμενος ως προφήτης, ο Ραέλ, υποστηρίζει ότι η ανθρώπινη ζωή στη Γη προέρχεται από κλωνοποίηση εξωγήινων (των Ελοχίμ της Γένεσης), οι οποίοι έφτασαν με ιπτάμενους δίσκους πριν από 25.000 χρόνια.
Την πολύτιμη αυτήν πληροφορία απέσπασε το 1973, όταν συνάντησε έναν τετράποδο εξωγήινο σε ένα ηφαίστειο της νότιας Γαλλίας και ανέβηκε στο διαστημόπλοιο του.
Η επάνοδος της ομάδας αυτής στην επικαιρότητα έγινε όταν οπαδοί και μέλη του κέντρου παρουσίασαν στα ειδησεογραφικά πρακτορεία ότι είναι σε θέση πλέον να κλωνοποιήσουν άνθρωπο.
Θυμηθείτε λίγο την αναφορά μου στην αρχή του άρθρου περί του ότι υπάρχουν ανθρωποειδή που φτιάχτηκαν από ανάλογο (Θεό)).
Ο Κλόντ Βόριλον αρχηγός της αίρεσης κυκλοφορεί ντυμένος ως Εξωγήινος και έχει στο λαιμό του ένα ιδιότυπο αστέρι του Δαβίδ.
Δεν είναι βέβαια το μόνο σχετικό με τα γραφόμενά μου, αλλά αν παρατηρήσετε τις δηλώσεις του Κλόντ Βόριλον, θα τον ακούσετε να λέει ότι συνομιλεί με τον Ιεχωβά ο οποίος είναι και αυτός Εξωγήινος και έχουν συχνή επικοινωνία.


Φωτο,Από σχετικό άρθρο εφημερίδας ,Ο αρχηγός των ραελιανς μπροστά στο UFO – ναό του Ιεχωβα και το συμβολο των Ραελιανων κατι μεταξυ σβαστικας και του αστεριου του Δαβιδ.

Μήπως θεός και διάβολος είναι το ίδιο;


Ένα ακόμα περιστατικό της παρουσίας του θεού με κάποιον αυτήν τη φορά Έλληνα αυτόπτη μάρτυρα ή θύμα, έλαβε χώρα γύρω στις δύο το πρωί της τρίτης Ιουνίου του 1999 στο χωριό Άνω Κούρτεσι του νομού Ηλείας.
Εκτός από δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, οι ερευνητές Θανάσης Βέμπος και Μάκης Νοδάρος είχαν πάει να ερευνήσουν το φαινόμενο.

Το συμβάν με λίγα λόγια είχε ως εξής:

Ο σαρανταδιάχρονος ντόπιος αγρότης Δ.Μ., ισχυρίστηκε ότι τα ξημερώματα της παραπάνω ημερομηνίας, είχε έλθει σε επαφή με μια οντότητα, η οποία αποκαλούνταν ο «θεός».
Τον επισκέφτηκε με τη μορφή φωτεινού χρυσαφί τριγώνου, 15 μέτρα ύψους, να ίπταται του χωραφιού του αγρότη και με γλυκιά και οικεία φωνή του είπε:

« Μη φοβάσαι, είμαι ο Παντοδύναμος, ότι ζητήσεις θα το κάνω!».

Ο αγρότης μανιώδης καπνιστής, ζήτησε από το Θεό να τον βοηθήσει να κόψει το κάπνισμα και ακόμα να απαλαγεί από τους έντονους πονοκεφάλους που τον ταλάνιζαν την τελευταία περίοδο.
Έως ‘’εκ θαύματος’’, ο αγρότης ένιωσε να έχει θεραπευτεί και ήδη είχε πετάξει τα τσιγάρα του, διότι και η λάμψη τρίγωνο είχε χαθεί μαζί με τους πονοκέφαλούς του.
Στο γυρισμό για το σπίτι του, άνοιξε το φακό που είχε μαζί του για να βλέπει και το χρυσαφένιο τρίγωνο ξαναεμφανίζεται και του λέει:

«Πέταξε αυτό που κρατάς, θα σου φωτίζω εγώ από δω και πέρα».

Στη συνέχεια το φωτεινό αντικείμενο, φαίνεται να βρίσκεται εμπρός από το αυτοκίνητο του αγρότη όπου τον οδηγεί μέχρι το σπίτι του.
Ο Δ.Μ. λέει το συμβάν στους εργάτες που είχε στη δούλεψή του, αλλά αυτοί κοινώς τον «παίρνουν στο μεζέ».
Τότε αυτός ξαναγυρνά στο κτήμα του, όπου ξανασυναντάει την τριγωνική-λάμψη-θεό, ο οποίος αρχίζει να δίνει στον αγρότη εντολές-δοκιμασίες.
Εδώ φίλοι αναγνώστες σας αφήνω να τις κρίνετε…
Η φωνή του λέει αρχικά να βγάλει από την τσέπη του(ο αγρότης), την αμαρτία και να την πετάξει (αναπτήρα)!
Προτού τον πετάξει λοιπόν, η φωνή του λέει…άναψε τον, ο αγρότης κάνει ότι του λέει…τρέχα…αρχίζει να τρέχει για 300- 400 μέτρα και παρατηρεί ότι η φλόγα δεν έσβηνε από τον αναπτήρα!
Η φωνή του λέει, να σταματήσει και να βάλει το χέρι του στη φωτιά!
Όταν λοιπόν ο άνθρωπος έβαζε το χέρι του επάνω στη φωτιά, η φλόγα μεγάλωνε, το χέρι του καιγόταν, ένιωθε τη μυρωδιά της καμένης σάρκας και την καπνίλα να μυρίζει, αλλά δεν πονούσε.
Στη συνέχεια, η φωνή, του προστάζει να τραβήξει το χέρι του…και…δεν υπήρχε έγκαυμα.
Το ίδιο βιολί έγινε τρεις φορές.
Το επόμενο στάδιο δοκιμασία ήταν η κατάποση της φλόγας,.

«έβαζα τη φωτιά στο στόμα μου και αυτή κατέβαινε μέχρι κάτω».

Η δοκιμασία αυτή επαναλήφθηκε επίσης τρεις φορές.
Στη συνέχεια ο άμοιρος αγρότης ρωτάει το «Θεό»:

«γιατί το κάνεις αυτό θεέ μου;», και εκείνος απαντά:

«για να καθαρίσει η βρωμιά που έχεις μέσα σου!».

Έπειτα τον βάζει να κρατάει τον αναπτήρα αναμμένο και να ψέλνει: «ευλογητός ο Κύριος», τρεις φορές!.
Στη συνέχεια η φωνή του λέει, να σκύψει να φάει χώμα και εκείνος το τρώει.
Η επόμενη φάση, αφορούσε την πόση νερού με λίπασμα, το οποίο είναι δηλητήριο!
Και σαν επιστέγασμα τον καλεί να πιει τα ίδια του τα ούρα!.
Στη διάρκεια των δοκιμασιών, η λάμψη του χρυσαφένιου τριγώνου, χανόταν και ξαναεπανέρχονταν κατά καιρούς.
Στην απορία που είχε ο δυστυχής αγρότης ‘’γιατί εμφανίστηκε σε μένα ο Θεός’’, η φωνή του είπε ότι:

« Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο, που του έκανα τόσα πολλά και δε ζήτησε ποτέ τη βοήθειά μου…ζήτησέ μου να κάνω κάτι».
Όταν ο αγρότης του ζητάει να εξαφανιστούν οι κακοί άνθρωποι, η φωνή του απαντάει πως αυτό θα γίνει στη Δευτέρα Παρουσία.
«Τη μόνη χάρη που θέλω από εσένα,», λέει η φωνή, «είναι να πεις τι έζησες στον κόσμο, να βγεις στον κόσμο να το λες, θα σε ρωτάει ο κόσμος και να το λες!».
Όλα δείχνουν ότι ο άγριος θεός του Ισραήλ, δεν είναι άλλος από τη φατρία, ή τον επικεφαλή των κακόβουλων εξωγήινων.
Ένα άλλο στοιχείο για την ταυτότητα των Εξωγήινων(θεών ή θεού) του Ισραήλ, το βρίσκουμε όταν ο Μωυσής στην έρημο, φτιάχνει ένα σύμβολο(ομοίωμα), το οποίο είναι αναγνωρίσιμο από το Θεό, δημιουργώντας…χάλκινα φίδια, τα οποία τα είχαν σε έπαρση καθώς διέσχιζαν την έρημο.
(βλέπε παράγραφο, για το υπνωτιστικό μάτι του ερπετού και τον παντεπόπτη οφθαλμό!).

Ερώτηση…έχετε σκεφτεί, γιατί τον δαιμονισμένο τον λέμε και Σεληνιασμένο;
Γιατί το Σάββατο, γίνονται κυρίως οι περισσότερες σατανιστικές τελετές;
Την ημέρα αυτή που για τους Ισραηλίτες και φυσικά για το Θεό, είναι μια μέρα ιερή.
Και γιατί το αστέρι του Δαβίδ (Σύμβολο του κράτους του Ισραήλ), χρησιμοποιείται τόσο έντονα όσο η πεντάλφα, από τους λάτρεις του σατανά αλλά και από μάγους και αποκρυφιστικές μυστικές εταιρείες;
Ο Ιεχωβάς λοιπόν ίσως είναι ο κακόβουλος εξωγήινος, που σχετίζεται άμεσα με τον όφι (άλλο αποκρυφιστικό σύμβολο), το εξάκτινο αστέρι και τη Σελήνη (κοσμοσκάφος), έμβλημα πολλών κρατών.
Οι εμφανίσεις δε κακοποιών πνευμάτων(ολογραμμάτων), που λατρεύονται από Σατανιστές ανά τον κόσμο και υποβάλουν σε ψυχική ταλαιπωρία δεκάδες ανθρώπους(Δαιμονισμός) είναι έργο δικό του.

Τα παραπάνω επίθετα και συσχετισμοί, είναι λίγα από τα έργα και ημέρες του Θεού που κατοπτεύει τα πάντα με το μάτι-βλέμμα του ερπετού και επιβάλει και τότε και τώρα, τη νέα τάξη πραγμάτων στον πλανήτη γη.
Γιατί αυτός είναι ο δημιουργός των πάντων…αυτό είναι ο «Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος!».


Δεν ξέρω αν και κατά πόσο σας επηρέασαν τα παραπάνω γεγονότα που αναγνώσατε…εγώ απλώς θα πω μια ρήση δανεισμένη από τον Εμπεδοκλή, ο οποίος έλεγε ότι:



«Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά».

Φωτο .Λονδινο – Απο των Ιανουαριο του 2009 θα κυκλοφωρουν λεωφορεια με μυνηματα οπως δεν
υπαρχει θεος ,η μυνηματα που θα αντικρουουν το θρησκευτικο κατεστημενο.
Κινηση που θα προκαλεσει ποικιλες αντιδρασεις.
Οταν το ενα δεν μπορει χωρις το αλλο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...